WTC Kastanjehout

Post and Rail/Paardenafrastering

Post and Rail/Paardenafrastering

WTC Kastanjehout kan voor u een paardenomheining op maat maken van kwalitatief en zeer duurzaam hout. Als u op zoek bent naar een afrastering voor paarden of een omheining voor de paardenbak, dan bent u bij WTC Kastanjehout aan het juiste adres. Wij bieden paardenomheining in diverse soorten (hard)hout en kleuren. In met name Engeland kunt u vele kilometers van deze zware afrastering aan treffen. Gemaakt van de zwaarste stammen kastanjehout wordt het Post en Rail al jaren gebruikt om de paarden in de weide te houden. Een paard is ongelooflijk sterk, dus de afrastering voor paarden moet dat ook zijn. De paardenomheining van WTC Kastanjehout is gegarandeerd stevig genoeg om er jarenlang plezier en gemak van te hebben. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op!

Mooi & sterk

Met de authentieke uitstraling van het gekloofde kastanjehout en de originele pen- en gat verbindingen is dit een unieke afrastering van uw weide, natuurterrein of recreatiepark. U terrein verkrijgt direct een prachtige uitstraling met onze houten paardenomheining. Al vele kilometers van deze afrastering zijn reeds door WTC Kastanjehout geleverd en gemonteerd bij tevreden klanten. Wij zijn gespecialiseerd in kastanjehouten paardenomheining. Onze omheiningen kenmerken zich ook door de fijne afwerking en luxe uitstraling.

Montage omheining paarden

Het aangezicht van een omheining valt of staat naast kwaliteit van het product bij de montage. Bent u van plan de afrastering voor uw paarden zelf te plaatsen? Steek er dan voldoende energie in en probeer het niet zo snel mogelijk te plaatsen en te focussen op de tijd. Steek er juist tijd in en zorg dat de omheining netjes en recht in de grond staat. U zult er jaren plezier van beleven.

Wilt u de omheining professioneel laten plaatsen? Wij zorgen ervoor dat uw paardenomheining strak neergezet wordt. Wij hebben hier ruime ervaring in en weten om te gaan om diverse ondergronden. Laat het ons weten als u interesse heeft in onze montageservice, dan zorgen wij dat dit snel gebeurd.

Veilige omheining

Om uw paard veilig in de weide te houden, is het belangrijk dat er zo min mogelijk uitstekende delen aan uw omheining zitten. Uiteraard zorgen wij dat het hout mooi glad afgewerkt is. Daarnaast is het belangrijk dat de schrikdraad voorziening veilig is. Bij uw aankoop adviseren wij u hier graag vrijblijvend over.

Contact

Bij interesse in een paardenomheining op maat kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden en de vele soorten paarden omheining voor paardenbakken en velden die wij te bieden hebben. Er is veel mogelijk, zolang u uw wensen aangeeft, kunnen wij zo goed mogelijk alles op maat maken.

Bekijk de shop

Wat verkopen we?
  • Engels hekwerk
  • Frans hekwerk
  • Palen
  • Poorten
  • Post and Rail/Paardenafrastering
  • Tornado gaas
  • Tuinmeubels
  • Verf, olie en lak
  • Vlechtschutting kastanje
  • Zaaghout Eiken/Douglas