Houten omheining geplaatst door WTC kastanjehout

Voordelige en kwalitatief goede houten omheining

Houten omheining kopen

Een houten omheining is al jaren favoriet, met name in landelijke omgevingen of daar waar men de voorkeur heeft om deze landelijk sfeer te creëren. Dit is begrijpelijk, want een houten omheining kopen brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Naast het feit dat het een natuurproduct en zeer weinig onderhoud vergt, is een houten omheining ook decoratief en veelzijdig. Hout kan vormgegeven worden in zeer diverse stijlen.

Bij het kopen van een houten omheining moet goed worden nagedacht over het doel en de plek waar de omheining komt te staan. Afhankelijk hiervan, kan de keuze worden gemaakt voor het type en de houtsoort. Zo kan een houten omheining gemaakt worden van kastanjehout, dat niet bewerkt hoeft te worden. Robinia hout bijvoorbeeld, heeft het voordeel dat het lang meegaat. Eikenhout is sterk en hard, maar nog wel makkelijk te bewerken, al moet het wel beschermd worden onder water. Een houtsoort die alle bovengenoemde voordelen heeft, is kastanjehout. Dit is een multifunctionele houtsoort, die zeer geschikt is voor het vervaardigen van omheiningen.

Omheining van kastanjehout

Kastanjehout is een houtsoort die qua structuur en kleur lijkt op eikenhout. Een houten omheining kopen van kastanjehout is een zeer duurzame optie. Kastanjehout gaat lang mee, namelijk tussen de 15 en 25 jaar. Kastanjehout is bovendien zeer onderhoudsvriendelijk. Het hoeft niet bewerkt te worden en is goed bestand tegen vocht. Het kastanjehout van WTC Kastanjehout wordt geproduceerd op onze eigen werf in Harderwijk, waardoor wij u zeer scherpe prijzen kunnen bieden.

Een kastanjehouten omheining is zeer makkelijk te monteren. Bij WTC Kastanjehout wordt een houten omheining verkocht op basis van latafstand en hoogte. Ook al het benodigde montagemateriaal is te vinden in onze webshop. Mocht u de omheining liever niet zelf monteren, kunt u bij ons uiteraard een volledige montageservice op locatie aanvragen.

Houten omheining geplaatst door WTC kastanjehoutHouten omheiningen kopen bij WTC Kastanjehout

Als kastanjespecialist en belangrijkste leverancier van kastanjehouten producten, is WTC Kastanjehout dé plek om de perfecte kastanje houten omheining te vinden. Het aanbod van WTC Kastanjehout is zeer uitgebreid en divers. Zo leveren wij onder andere kastanje houten omheiningen in de vorm van kastanjehouten hekwerken in verschillende uitvoeren zoals Frans hekwerk, Engels hekwerk of Robina hekwerk. De kastanje houten omheiningen zijn een uitstekende keuze als u op zoek bent naar mooie afrastering van uw tuin, die zowel elegant oogt en bescherming biedt.

Onze kastanje houten hekwerken zijn zeer veelzijdig. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken als omheining voor kleinere oppervlakten, zoals uw tuin, vijver of moestuin. Ook voor grotere oppervlakten zijn ze echter uitermate geschikt. Denk hierbij aan een park, (speel)weide of natuurgebied. Het is niet voor niets dat wij niet alleen aan particulieren leveren, maar ook aan de overheid, groothandels of hoveniers. Bent u op zoek naar een houten omheining voor uw terrein of weides, overweeg dan eens onze kastanjehouten hekwerken. Deze zijn niet kapot te bijten door dieren en eventueel te combineren met gaas of schrikdraad. Bent u op zoek naar losse kastanje palen of latten? Ook deze zijn bij ons beschikbaar in veel verschillende afmetingen.

Bekijk onze houten omheiningen