Kastanje palen kopen

Kastanje palen kopen

Kastanje palen kopen is iets dat kunt overwegen als u op zoek ben naar een voordelige en duurzame afrastering, die weinig tot geen onderhoud vereisen. Kastanje palen hebben een zachte en vriendelijke uitstraling, die goed past in een natuurlijke omgeving.

Voordelen van kastanje palen

Wist u dat kastanje palen een heel aantal voordelen hebben, zeker ten opzichte van palen gemaakt van andere houtsoorten? Kastanje palen zijn uitermate geschikt om in de buitenlucht te gebruiken, omdat ze zonder enige problemen extreme weersomstandigheden doorstaan. Ze zijn namelijk niet erg vatbaar voor vocht of schimmel, dankzij de van nature aanwezige looizuren in kastanjehout. Palen van kastanjehout hebben een lichtbruine kleur die erg in de buurt komen van eikenhouten palen. Het grote verschil is dat kastanjehout makkelijker te bewerken is dan eikenhout, en bovendien minder zwaar is.

Verschillende palen van WTC Kastanjehout

Stapels robinia palen van duurzaam hout

Bij WTC Kastanjehout kunt u onder andere Robinia palen en kastanje palen kopen. Zowel Robinia als kastanje zijn duurzame houtsoorten, met een levensduur van boven de 15 jaar. Ze hebben verder geen behandeling nodig. Beide soorten palen kunnen met hekwerken uit ons assortiment gecombineerd worden. Zo kunt u de Robinia palen combineren met het Robinia hekwerk en de palen van kastanjehout met zowel het Frans als Engels kastanje houten hekwerk. Wij adviseren u om na elke 2 meter hekwerk, een paal te plaatsen.

Zowel de Robinia palen als de kastanje palen kenmerken zich door hun brede inzetbaarheid. Ze zijn uitermate geschikt om sfeervolle afrasteringen te creëren in grote natuurgebieden, zoals weides, duinen of bossen, maar ook in speelparken, moestuinen, vijvers of tuinen. Onze Robinia palen en kastanje palen passen in alle denkbare tuinen. Ze zijn namelijk niet alleen heel goed te combineren met een landelijke setting, maar ook met een klassieke of moderne sfeer.

Kastanje palen kopen bij WTC Kastanjehout

Koop uw kastanje palen bij WTC Kastanjehout, en u kunt rekenen op scherpe prijzen en een korte levertijd. Dit, omdat de kastanje houten palen direct van onze werf in Harderwijk komen. Onze kastanje palen zijn te koop in verschillende lengtematen en met diverse diameters. Wij beschikken over zowel halfronde palen als gepunte palen. De dunste paal die wij leveren is 4 cm, en de dikste is 35 cm. Zit er alsnog niet een paal tussen wat u zoekt? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we een oplossing op maat. Wij zijn niet voor niets de meest veelzijdige specialist in ons vakgebied.

De meeste palen die wij leveren, zijn de te vinden in onze webshop, waarvan het meeste uit voorraad leverbaar is. In onze webshop vindt u bovendien diverse soorten gaas en alle montage-elementen die u nodig hebt voor het monteren van het hekwerk. Wilt u de palen liever niet zelf plaatsen? Dat is geen enkel probleem, wij bieden namelijk ook een volledige montageservice op locatie aan.