Kies in de tuin voor een hekwerk van Kastanjehout

Hekwerk voor in de tuin

Om de juiste sfeer in uw tuin neer te zetten, is het heel belangrijk om ook de juiste tuin afrastering te kiezen. Er zijn grofweg drie vormen van erfafscheiding voor in de tuin: een schutting, een haag en een hekwerk. De schutting is een populaire optie, met name voor de kleinere achtertuin in woonwijken, meestal met het oog op privacy. Beschikt u over groene vingers en hebt u geen huisdieren die kunnen ontsnappen? Dan is een haag het overwegen waard. Een andere, steeds vaker gekozen optie, is het plaatsen van een hekwerk in de tuin van kastanjehout. Een hekwerk dient namelijk niet alleen als erfafscheiding, maar ook om bepaalde delen van de tuin te omheinen of simpelweg, om de tuin te verfraaien.

Soorten hekwerk voor in de tuin

Er zijn ontzettend veel soorten hekwerken die geplaatst kunnen worden in een tuin, afhankelijk van de functie en de plek waar het hek komt te staan. Is het hekwerk bedoeld als stevige afrastering? Dan is een spijlenhekwerk of een dubbelstaafmaathekwerk een logische keuze. Is veiligheid echter niet de prioriteit, maar heeft het hekwerk in de tuin andere doelen? Is het met name decoratief of wordt het gebruikt om een bepaald gedeelte van de tuin af te bakenen? Dan kunt u ook kiezen voor een houten hekwerk. Daarbij kan gedacht worden aan de traditionele hekwerken, maar ook aan de kastanje hekwerken of een hekwerk van tuinhout palen.

Verschillende hekwerken voorHerkwerk in de tuin van Kastanjehout in de tuin van WTC Kastanjehout

Bij WTC Kastanjehout hebben wij een uitgebreid assortiment aan houten tuinproducten, waaronder diverse hekwerken voor in de tuin. Deze hekwerken zijn er in verschillende hoogtematen, waardoor er voor elke tuin wel een goed formaat is te vinden. Voor een sfeervolle afrastering voor bijvoorbeeld de vijver, is het Robinia hekwerk in combinatie met de Robinia palen, uitermate geschikt. Robinia is een duurzaam houtsoort (klasse I) met een lange levensduur.

Veel mensen willen ook graag een hekwerk in de voortuin plaatsen. Bent u trots op uw mooie voortuin? Een hekwerk in de voortuin kan als sierelement uw tuin net even dat beetje extra geven. Heeft u al eens een laag Engels of Frans hekwerk van kastanjehout overwogen? Een kastanjepalen tuin afrastering heeft een zeer natuurlijke uitstraling, het hekwerk wordt zo geïntegreerd in het tuinlandschap. Zoekt u een wat robuustere uitstraling, dan is een Engels hekwerk de beste keuze. Voor een wat strakkere uitstraling, kunt u daarentegen voor het Franse hekwerk gaan.

Voordelen van een hekwerk van Kastanjehout

Kastanjehout is uitgegroeid tot de meest belangrijke leverancier op het gebied van kastanjehouten producten. Ons kastanjehout is duurzaam en milieuvriendelijk. Het hekwerk voor in de tuin van kastanjehout wordt bovendien direct op de werf van WTC Kastanjehout geproduceerd, waardoor wij u zeer scherpe prijzen kunnen bieden. In de webshop kunt u ons gehele assortiment bekijken, waarvan het grootste deel op voorraad is en direct leverbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op en wij zoeken een oplossing op maat.