Houten poort voor op de oprit

Houten poort voor op de oprit

Voor huizenbezitters is er niets fijner dan een eigen oprit, zeker op plekken waar parkeergelegenheid schaars is. U komt thuis van uw werk en stalt de auto zo voor de deur. Wel kan een open oprit een gevoel van onveiligheid geven. Wilt u uw auto beter beschermen tegen diefstal en vermijden dat anderen op uw oprit parkeren? Kies dan voor het plaatsen van een houten poort op de oprit. Er zijn heel veel verschillende soorten poorten voor op de oprit, ook wat betreft de materialen is er heel veel keuze. Vaak neigt men naar een metalen poort, maar dit hoeft niet per se de beste optie te zijn. Er kleven namelijk ook veel voordelen aan een houten poort op de oprit.

Voordelen van een houten poort op de oprit

Hout is een natuurlijk materiaal, waardoor een houten poort op de oprit vaak mooi opgaat in de tuin zelf. Houten poorten hebben bovendien als voordeel dat ze zeer veelzijdig zijn, omdat ze op veel manieren kunnen worden vormgegeven. Een houten poort op de oprit kan een robuuste, landelijke uitstraling hebben, maar ook een wat strakkere, moderne look, afhankelijk van het ontwerp. Mocht u zijn uitgekeken op uw houten poort op de oprit, is het niet nodig om de poort helemaal te vervangen, het hout kan namelijk in de meeste gevallen in een andere kleur geschilderd worden. Een laatste voordeel is dat een houten poort, vaak tegen verwachting in, behoorlijk sterk is en tegen alle weersomstandigheden bestand.

Verschillende poorten van WTC KastanjehoutKastanjehouten poort voor een oprit

Het assortiment poorten van WTC Kastanjehout is zeer uitgebreid. Onze toegangspoorten zijn vanaf 90 cm en tot en met 4 meter verkrijgbaar en vervaardigd uit eikenhout, kastanjehout of hardhout. De eikenhouten poort is robuust, duurzaam en vergt amper onderhoud. Ook de hardhouten poort, de meest verkochte binnen het assortiment, vergt weinig onderhoud. Bent u op zoek naar een verfijnder model? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. WTC Kastanjehout produceert ook luxere houten poorten voor op de oprit. Ze zijn standaard tussen de 3 en 4 meter breed en als dubbele poort dus zelfs tot 8 Meter breedte of helemaal op maat gemaakt. Het meest luxe model uit onze collectie is de Lake Windermere poort, gevolgd door de Humbert poort en de Lake Ullswater poort, de Thames Luxery, de Treurt Luxery en de Smily Poort. Deze zijn allemaal gemaakt van Iroko; tropisch hardhout. Het verven of lakken van deze poorten wordt overigens afgeraden. Raadpleeg onze website en kies het model houten poort voor op de oprit dat het beste bij u past.

Voordelen van een poort van Kastanjehout

Een poort van Kastanjehout voor op de oprit, wordt op ons eigen werf in Harderwijk geproduceerd, en kan daardoor geheel op maat en tegen een scherpe prijs worden gemaakt. Wij bieden ook een volledige montageservice aan op uw locatie, of helpen u enkel met het stellen of afhangen, indien u de poort zelf wilt plaatsen. De keuze is aan u!