Houten palen hekwerk kopen

Houten palen hekwerk kopen

Overweegt u om een nieuw hekwerk aan te schaffen voor de afrastering van een weide, het afbakenen van uw terrein of voor de omheining van uw eigen tuin? Kies dan voor het kopen van een houten palen hekwerk. Een houten palen hekwerk is een zeer praktische oplossing als u een stevige, betaalbare en duurzame omheining zoekt. U kunt bij ons terecht voor losse kastanje palen om uw eigen houten palen hekwerk te creëren. De toepasbaarheid van de kastanje houten palen is groot. Het past zowel in een klassieke als moderne tuin en is bij uitstek geschikt voor een sfeervolle afrastering bij vijvers, dierenverblijven, tuinen, weides, duinen en bossen.

Houten palen van Kastanjehout

Houten palen van Kastanjehout zijn er in verschillende diameters en lengtematen. Zo worden ze bij WTC Kastanjehout zowel ongepunt, als halfrond gepunt en gepunt verkocht. De houten palen variëren in diameter van 4/6 cm tot 18/22 cm, en in hoogte van 1 tot 5,5 meter. Ze zijn uitstekend te combineren met de kastanje houten hekwerken van WTC Kastanjehout, zowel met het Frans houten hekwerk als met het Engels houten Hekwerk. Naast het plaatsen van palen van kastanjehout als onderdeel van kastanje houten hekwerken, kunnen ze ook ingezet worden om te bouwen. Denk hierbij aan constructies als horizontale liggers in pergola´s of decoratieve ladders, of een palenwand welke momenteel heel populair is.

Voordelen van Kastanjehout Kastanje palen

Kastanjehout heeft veel voordelen. Het is een duurzame houtsoort die minstens 15 jaar meegaat, zonder dat het bewerkt hoeft te worden. Het heeft dus een lange levensduur. Het is van zichzelf al uitstekend bestand tegen slechte weersomstandigheden, inclusief vocht. Daarnaast is het kastanjehout van WTC Kastanjehout afkomstig uit Europa, altijd uit duurzaam beheerde bossen, en daardoor milieuvriendelijk. Kastanjehout lijkt overigens op eikenhout, maar het is stukken makkelijker te bewerken.

Houten palen hekwerk kopen bij WTC Kastanjehout

Kiest u ervoor om een houten palen hekwerk te kopen bij WTC Kastanjehout, dan heeft u een breed assortiment tot uw beschikking. Ons aanbod op het gebied van houten palen omvat naast kastanje houten palen ook Robinia houten palen. De houten palen worden vaak gebruikt voor bij het Frans en Engels hekwerk (ook wel schapenhek, schapenraster of rasterhekwerk genoemd). Mocht u de plaatsing van het houten palen uit handen willen geven, kunnen wij de gehele montage van u overnemen.

Onder onze klanten en afnemers van houten palen hekwerken bevinden zich hoveniers, overheidsinstanties, ondernemingen en particulieren. Dit dankzij onze veelzijdigheid als specialist binnen ons vakgebied. Wij produceren de kastanje palen en hekwerken op onze werf In Harderwijk en kunnen zo tegen scherpen prijzen snel leveren.