Veldhek hardhout - breedte 150 cm

Houten hekwerken en poorten kopen bij WTC Kastanjehout

Houten hekwerken en poorten kopen  bij WTC Kastanjehout

Houten hekwerken en poorten kopen doet u bij WTC Kastanjehout. Bent u op zoek naar een geschikt hekwerk of poort, maar weet u nog niet precies wat u zoekt? WTC Kastanjehout beschikt over een zeer uitgebreid assortiment houten hekwerken en poorten, in diverse formaten. Zit het formaat dat u zoekt er niet bij? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij leveren namelijk ook maatwerk. Met een hekwerk of houten poort op maat hoeft u geen concessies te doen en sluiten de afmetingen precies aan op uw wensen.

De houten hekwerken van WTC Kastanjehout zijn zeer veelzijdig en kunnen op veel verschillende plekken geplaatst worden. Denk hierbij aan vijvers, dierenverblijven, tuinen, weides, duinen of bossen. Wij beschikken over houten hekwerken en poorten die passen binnen elke denkbare stijl; van landelijk tot luxe, van klassiek tot modern.

Verschillende hekwerken van WTC Kastanjehout

Bij WTC Kastanjehout kunt u verschillende soorten hekwerken kopen. Ons schapenhekwerk bijvoorbeeld, gemaakt van kastanjehout, kent twee varianten: het Engelse hekwerk en het Franse hekwerk. Het Engelse hekwerk is wat robuuster, en is beschikbaar in een smalle variant, waarbij de latafstand 4 tot 5 centimeter is, en een brede variant, waarbij de latafstand 8 tot 10 cm is. Bij het Frans hekwerk, wat strakker in uitstraling, is er ook een latafstand van 2 cm beschikbaar.

De hoogtemaat van zowel het Engels hekwerk als het Frans hekwerk, ligt tussen de 60 en 180 cm. Beide worden op rollen van 5 meter verkocht. Daarnaast verkoopt WTC Kastanjehout ook nog Robinia hekwerk.

Verschillende poorten van WTC Kastanjehout

Ook wat houten poorten betreft is er bij WTC Kastanjehout genoeg keuze. Heeft u een poort nodig voor een woning, villa, natuurgebied, bos, weide of boerenbedrijf? Kijk dan eens bij onze selectie luxe poorten, boerenhekken, landbouwhekken, weidepoorten, veldhekken, klaphekken en slagbomen. Het zijn stevige poorten, uit verschillende houtsoorten vervaardigd. Natuurlijk kunt u bij ons ook, bij alle houten poorten bijpassende houten hekwerken bestellen. Een voorbeeld is de schapenhekpoort, die goed past bij het Engels en Frans schapenhekwerk.

Zoekt u een mooie, decoratieve toegangspoort die de oprit naar uw woning net dat beetje extra geeft? Gaat u dan naar onze webshop en neemt u een kijkje bij de luxe poorten. Deze categorie poorten is gemaakt van Iroko, tropisch hardhout, dat zeer duurzaam is.

Veldhek hardhout - breedte 150 cm

Voordelen van houten hekwerken en poorten kopen bij WTC Kastanjehout

Hekwerken en poorten kopen van kastanjehout zijn heel voordelig in meerdere opzichten. In de eerste plaats is kastanjehout een heel duurzame houtsoort. Het gaat namelijk tot wel 25 jaar mee. In al die jaren hoeft u er weinig tot niets aan te doen, want naast een lange levensloop, is ook kastanjehout heel onderhoudsvriendelijk. Het kan uitstekend tegen vocht en hoeft verder niet bewerkt te worden. Alle onze houten hekwerken en poorten worden op onze werf in Harderwijk geproduceerd. Dit ziet u terug in onze scherpe tarieven en de korte levertijd. Welk type houten hekwerk of poort u ook in gedachten heeft, wij leveren een duurzaam product tegen een scherpe prijs!

Bekijk onze houten hekwerken en poorten