Frans hekwerk

Frans Hekwerk

FRANS HEKWERK LATAFSTAND
2cm

Engels hekwerk

FRANS HEKWERK LATAFSTAND
4/5 cm (smal)

Engels hekwerk

FRANS HEKWERK LATAFSTAND
8/10 (breed)

Voor Frans hekwerk bent u bij WTC Kastanjehout aan het juiste adres. Wij hebben het meest uitgebreide assortiment kastanje hekwerk binnen Nederland. Frans hekwerk, ook wel schapenhekken of schapenrasters genoemd, is erg duurzaam en milieuvriendelijk. Een kastanjehout hek bestaat uit gekloofde kastanje latten die aan elkaar worden bevestigd door gevlochten sterk ijzerdraad. Kastanjehout hekwerk is zeer divers in te zetten. Heus niet alleen voor een (schapen)weide, maar ook als afrastering van uw (moes)tuin, hoge luchtige schutting in een (ecologische) wijk of dierentuin, omheining voor een speeltuin, als afrasteringpalen en meer.

Het beste materiaal

Frans kastanje hekwerk onderscheidt zich van Engels hekwerk door een nettere afwerking: de gekloofde tussenlatjes zijn rechter, het ijzerdraad zit strakker gewikkeld en de latjes zijn netter en duidelijker afgepunt. Zowel Frans als Engels kastanjehouten hekwerk is met verschillende latafstanden te verkrijgen en in verschillende hoogtes. De kwaliteit van deze kastanjehouten hekwerken is gegarandeerd voor minimaal 10 jaar. Door de enorme levensduur van het kastanjehout heeft u de komende jaren geen omkijken meer naar het onderhoud van uw kastanje hekwerk.

Productie & levering

De kastanje hekwerken van WTC Kastanjehout worden geproduceerd vanuit de productiebossen in Frankrijk. Wij kunnen ook leveren met PEFC certificaat. Op onze werf in Harderwijk produceren wij vervolgens uw Frans kastanje hekwerk. Zowel particulieren als groothandels, bedrijven, hoveniers en de overheid kunnen bij ons bestellen. Kastanjehout is duurzaam en milieuvriendelijk en daarom een goede keuze voor hekwerk.

Wij leveren naast Frans en Engels kastanje hekwerk bijpassende poorten en meer bijproducten. Zo heeft u in één keer uw hele omheining bij één leverancier geregeld indien u ook poorten, extra palen of onderhoudsproducten wenst, zoals verf, olie en lak.

Vraag om advies

Twijfelt u over de maten van uw hekwerk en de afwerking ervan? De medewerkers van WTC Kastanjehout informeren u graag over het juiste type kastanje hekwerk voor uw toepassing en kunnen u uit de zeer ruime voorraad direct leveren. U mag altijd contact met ons opnemen en om advies vragen of uw vragen stellen. Wij helpen u graag goed verder, zodat u de beste keuze kunt maken.

Voorbeelden van toepassingen

LOO1~1 (Small)
Frans hekwerk Soest 001 (Small)
Frans hekwerk Soest 002 (Small)
FRHEKW~3 (Small)