WTC Kastanjehout

Blog

BLOG

Vroeg op pad

Wist u dat….?  Onze chauffeur Leendert elke dag om ongeveer 5 uur vertrekt uit Harderwijk om zijn routes te rijden? Hierbij een prachtig plaatje van de opkomende zon.

Fam. Groenewold Lexmond

Vorige week hebben wij een prachtig project mogen verzorgen voor de familie Groenewold uit Lexmond. Een combinatie van kastanje vlechtschermen/schuttingen met kastanje palen.

Angelbeeck

Wtc Kastanjehout is de trotse leverancier van Farmhouse B&B Angelbeeck in Afferden. Een prachtige B&B gelegen in de mooie natuur waar u heerlijk kunt ontspannen. U kunt er heerlijk wandelen (Pieterpad is vlakbij), fietsen en uw paard mag zelfs mee! Ook zakelijk gezien een uitstekend adres voor een veragdering, overleg of een meerdaagse bedrijfsbijeenkomst.

Voor meer informatie kijk op http://www.angelbeeck.nl

Kindcentrum Putten

Hierbij enkele foto’s van het project opgeleverd bij Kindcentrum Putten. Een mooie combinatie van Kastanje Hekwerk, palen en maatwerk Kastanje Looppoorten. Voor meer informatie kijk op http://www.kindcentrumputten.nl

Nieuw in ons assortiment: Picknicktafels

Nieuw in ons assortiment: handgemaakte picknicktafels van duurzaam hout! Kijk in deze webshop voor meer informatie. Maatwerk is daarnaast ook mogelijk!

Eerlijk duurt het langst

Wist u dat……?

De term “Schapenhek” niet altijd betekent dat u schapenhek van kastanjehout koopt? Sommige aanbieders zijn daar niet altijd even duidelijk en/of transparant over en leveren dan bijvoorbeeld hekwerk van het houtsoort Hazelaar.

Hazelaar heeft een beduidend kortere levensduur dan kastanjehout. Het verschil in duurzaamheid is enorm groot.

Onder het mom “Eerlijkheid duurt het langst” zijn wij met een groot aantal gerenommeerde leveranciers van kastanjehout een campagne gestart om u als klant goed te informeren over de verschillen qua houtsoorten/producten. Deze verschillen zijn namelijk voor u als consument niet altijd op het eerste oog te herkennen. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

23 augustus 2020 – einde zomervakantie 2020

Per vandaag zijn we weer volop in productie. De afgelopen 3 weken zijn we deels gesloten geweest in verband met het verharden van ons terrein. Hierbij enkele foto’s van het resultaat.

Joost te Ede

Vandaag een mooi project opgeleverd bij Joost in Ede van Kastanje Vlechtschermen/Schuttingen, een klassieke Kastanje/Eiken poort en A-kwaliteit Kastanje Palen.

Familie Bruinink Harderwijk

Vandaag ontvingen wij deze foto’s van de familie Bruinink uit Harderwijk. Wat een leuk resultaat van Kastanje Hekwerk en A-kwaliteit Kastanje Palen uit Italie.

Kastanje hekwerk en palen

Vandaag ontvingen wij deze mooie foto van Piet Oldewarris. Een mooi resultaat van ons Kastanje Hekwerk en Kastanje palen.

(13-5-20) Update met betrekking tot onze voorraden en levertijden:

Met man en macht hebben we afgelopen periode er aan gewerkt om onze voorraad werk op peil te krijgen en dat is gelukt!!!!!

Vanuit voorraad kunnen wij dan ook weer (bijna) alle palen leveren en onze hekwerk productie draait weer met de normale levertijden het mooiste kastanje hekwerk. Zowel het Engels hekwerk als wel het frans hekwerk (ook wel rasterhekwerk genoemd). 

Voor onze chauffeurs zijn het nog heel drukke tijden met volle vrachten dus de planning daarvan kan nog iets langer dan normaal duren. Ophalen is uiteraard altijd mogelijk, maar wel even op afspraak.

namens WTC Kastanjehout,

Willem Termaat

(28-4-20) Update met betrekking tot onze voorraden en levertijden:

Zeer verheugd zijn wij met de melding dat onze voorraden weer volop aangevuld worden en de mannen in onze hekwerk productie splijten en vlechten volop. Naar verwachting zullen wij eind deze week weer op voorraadsterkte zijn.

Een grote hoeveelheid orders hebben wij mogen ontvangen van jullie, waarvoor veel dank. Met extra medewerkers en extra ingehuurd transport doen wij ons best alles zo spoedig mogelijk uit te leveren.

Dank voor jullie begrip en vertrouwen,

Groet,

namens team WTC Kastanjehout

Willem Termaat

Beste (toekomstige) klant, heel blij zijn wij met uw interesse in onze kastanjehouten producten. Door het corona-virus is de aanvoer van de grondstoffen uit Italië en Frankrijk helaas voor alle leveranciers in Nederland minder soepel dan normaal gesproken, ook wij ontkomen hier niet aan.  Hierdoor is er een langere levertijd dan normaal gesproken, zeker in combinatie met de enorm toegenomen vraag naar onze duurzame kastanjehouten producten. 

Heel graag maken en leveren wij uw order zo spoedig mogelijk uit. Echter houd rekening met een minimale levertijd van 3 weken vanaf het moment van bestellen. 

Wij mailen of bellen u meteen zodra wij een exacte leverdatum voor u kunnen aangeven. Wilt u eerder weten wat de leverweek zal zijn dan vragen wij u een mail te sturen naar planning@wtckastanjehout.nl (bellen is minder snel omdat u dan een van de chauffeurs aan de lijn krijgt die op dat moment onderweg zal zijn).

Materialen afhalen en/of bekijken kan bij ons, op afspraak,  op de houtwerf waarbij de maatregelen wegens het corona-virus in acht gehouden zullen worden door ons (zie onderstaande blog).

Blog Corona-virus

Maatregelen Corona-virus

Wij volgen het advies van het RIVM. 

Dit houdt in dat wij extra maatregelen hebben getroffen i.z. Hygiëne en afstand houden.

Wij ontvangen u dan ook graag alleen nog op afspraak op onze houtwerf om bestellingen af te halen. Het “showroom” bekijken is niet mogelijk. Eventueel sturen wij graag afbeeldingen per mail of whats-app.

De volgende werkwijze is van toepassing bij afhalen:

Per mail, webshop of telefoon plaatst u uw bestelling welke wij aan u zullen bevestigen per mail. De betaling mag u per bankoverschrijving naar ons doen zodat wij zo min mogelijk kans op besmetting d.m.v. een pin automaat hebben voor ons en onze klanten. 

Bij het afhalen kunt u zich melden bij het loket aan kantoor alwaar wij u kunnen aanwijzen waar uw order klaar ligt. Welke u daarna kunt inladen. Helaas is het voor ons dus niet mogelijk om u, zoals gewoonlijk, te helpen met inladen. 

Hoewel wij heel goed begrijpen dat u dolgraag met onze materialen in uw tuin aan de slag wilt gaan, doen wij een beroep op uw gezond verstand om bij klachten als hoesten, keelpijn, koorts, verkoudheid etc. NIET NAAR ONZE WERF TE KOMEN. Alstublieft denk ook aan onze medewerkers die met alle maatregelen hier druk aan het werk zijn om uw producten te maken en klaar te zetten. Het zou erg vervelend zijn als zij door  besmetting van iemand, die de adviezen van het RIVM naast zich neerlegt, ziek thuis komen te zitten terwijl ze juist voor u aan het werk zijn.

Van ons kunt u verwachten dat wij de adviezen opvolgen en dus extra handen wassen, ruim afstand bewaren, desinfect in de kantine hebben en gebruiken, de deurklinken, toiletten, koffieautomaat enz. extra vaak schoonmaken.

We bij het afleveren van te voren vragen waar u het wilt hebben en het daar plaatsen zonder dat u erbij hoeft te zijn. De pakbonnen laten we niet meer aftekenen en gaan er, in goed vertrouwen, van uit dat u hiermee akkoord gaat. Mocht er onverhoopt toch een opmerking van uw zijde zijn, wilt u dit dan per omgaande aan ons kenbaar maken na afleveren?

Ons kastanjehout komt met name uit Italië en Frankrijk. Met de maatregelen die in die landen zijn genomen is het zo dat de aanvoer van materialen minder soepel verloopt dan normaal het geval zou zijn. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Ook voor onze leveranciers vinden wij dat gezondheid belangrijker is dan de palen die wij in Nederland nodig hebben en respecteren die keuzes gemaakt om verdere verspreiding te voorkomen.

Het beantwoorden van de telefoon en de email en het uitleveren van uw bestelling kan ietsje langer duren dan u van ons gewend bent. Mailen is het makkelijkste via info@wtckastanjehout.nl 

Wij wensen u alle gezondheid toe en hopen op uw begrip en medewerking in deze.

Namens WTC Kastanjehout

Willem Termaat

Samenwerking met Van Ham Tenten & Podia

In deze Corona-tijden is het mooi als bedrijven elkaar kunnen helpen. Wij hebben Van Ham Tenten & Podia, welke het nu iets rustiger hebben, ingehuurd om ons transport te verzorgen. Wat een mooie samenwerking om de klanten sneller te kunnen leveren. Daarnaast blijft onze eigen topper Leendert uiteraard ook rijden! Een fijne vent met een hart voor de zaak!

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, wolk en buiten

Frans hekwerk van kastanjehout

Vandaag ontvingen wij deze foto van onze zeer tevreden klant Holger. In zijn omgeving hoort hij veel positieve reacties op het Franse hekwerk gemaakt van kastanjehout, hier zijn wij erg blij mee! 

Ronde Post & Rail gemaakt van kastanjehout

Vandaag ontvingen wij deze foto van het ronde Post & Rail gemaakt van kastanjehout van onze tevreden klant Jerry. Hartelijk dank voor deze leuke foto. Wat een mooi resultaat van een stukje maatwerk, want naast het 2-ligger en 3-ligger systeem kunnen we ook Post & Rail/Paarden afrastering op maat maken.

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, boom, huis, wolk, plant en buiten

Hilmer & Marieanne van Camping Midden Drenthe  

Warm aanbevolen door WTC Kastanjehout: het artikel Passie voor Recreatie in de Recreatief Totaal nr 2, 2020 van Hilmer en Marieanne. Wat leuk dat onze gewaardeerde klant Camping Midden Drenthe zo leuk in het nieuws komt. Voor meer informatie kijk op www.campingmiddendrenthe.nl

Kastanje vlechtschermen

Vandaag ontvingen we deze foto van onze kastanje vlechtschermen. Rogier bedankt, het resultaat is erg mooi geworden!

De ochtendstond heeft goud in de mond

De ochtendstond heeft goud in de mond! Wikipedia zegt: door vroeg te beginnen kan men meer werk verrichten. Dit gaat zeker op voor onze chauffeur Leendert! Wat een prachtig plaatje van het laden van kastanje hekwerk, palen en poorten in de vrachtwagen

NL Doet 13 en 14 maart 2020

WTC Kastanjehout sponsort ook dit jaar weer NL Doet op 13 en 14 maart 2020! Heeft u een mooi project wat hiervoor in aanmerking komt? Mail ons dan voor aanstaande donderdag.

Artikel Recreatief Totaal – Magazine voor trends & Innovatie in leisure

Frans en Engels Kastanje hekwerk komt uit Harderwijk

WTC Kastanjehout produceert sinds 2014 Frans en Engels Kastanje Hekwerk op haar houtwerf in Harderwijk. Als eerste producent van het schapenhekwerk in Nederland hebben wij een eigen productielijn ontwerpen en gebouwd, bestaande uit een kloof-, punt- en vlechtmachine. Als eerste pionier vertrokken wij naar Italië om kastanje palen in te kopen voor ons hekwerk.  In Italië groeit A+ kwaliteit kastanjehout, duurzaam en kaarsrecht hout. De kastanje bomen worden net boven de grond gekapt en groeien na 10 tot 15 jaar weer aan.

De kastanje palen zijn met en zonder PEFC keurmerk leverbaar. Daarnaast bestaat ons assortiment o.a. uit Kastanje Vlechtschermen, Post & Rail, Tornado gaas en Handgemaakte Poorten.

Een eigen productielijn levert u als klant veel voordelen op, zoals kortere levertijden en scherpe prijzen van onze producten. Eigen transport betekent snelle levering aan huis/bedrijf, de komende 3 maanden zonder bezorgkosten*

*vraag naar de actievoorwaarden

Voorjaarsvakantie

Jong geleerd is oud gedaan. Onze chauffeur Leendert heeft geen voorjaarsvakantie, maar zijn tweeling wel en wat doe je dan op een regenachtige dag? Bijrijder worden natuurlijk. Bedankt mannen voor het wegbrengen van alle houtjes vandaag!

met speciale dank aan Walhalla voor de Fristi!

Het is bijna lente!

De zon schijnt en soms lijkt het al wel lente. Een mooie tijd om weer eens te beginnen in de tuin en rondom het huis.

Ons team heeft deze week een mooi project in Garderen. Het plaatsen van Kastanje hekwerk, kastanje palen en rustieke looppoorten. In Soest zijn we begonnen met het plaatsen van hardhouten maatwerkpoorten.

Nieuw: de automatische slijpmachine voor kettingen

Automatisch de scherpste:

– Volledig automatisch
– Automatische herkenning rechter-linker tand
– Stopt automatisch als ketting scherp is
– Alle voorkomende slijphoeken

Voor meer informatie klik hierop 

flyer ketting

Start De Groene Sector Hardenberg, 14/15/16 januari 2020!

We zijn er klaar voor!!! Bezoek ons op stand 328 tijdens De Groene Sector te Hardenberg. Goodie bag ligt voor u klaar!

A+ Kastanje palen uit Italië, zonder meerprijs!

Kastanje palen zijn gemaakt van 100% natuurlijk kastanjehout. De kastanje palen die WTC Kastanjehout levert, worden geproduceerd vanuit de bossen in Italië. Rechte A+ kwaliteit palen met een lange levensduur, duurzaam geproduceerd. We verkopen uitsluitend kwaliteitsproducten waar we achter kunnen staan en vragen voor deze A+ palen GEEN MEERPRIJS!

Als pionier van het kastanjehout zijn wij één van de eerste leveranciers uit Nederland welke kastanjehout uit Italië heeft geïmporteerd.

De Groene Sector Beurs Hardenberg

Warm aanbevolen op de Groene Sector Hardenberg: Woensdag 15 januari 2020 – 1400 tot 1445 uur de lezing “Alle schoollpleinen groen, waar hebben we het eigenlijk over?” door onze klant Marjan Deurloo van Juffie in ’t Groen.

Voor meer informatie over De Groene Sector kijk op https://www.groenesector.nl/programma

Vlechtschermen Zeist

Afgelopen week een prachtig project bij familie Verwijnen in Zeist opgeleverd met onze Vlechtschermen van Kastanjehout in combinatie met A-kwaliteit Kastanje Palen uit Italie. Wegens succes verlengen wij onze actie van 10% extra korting op deze schuttingen.

 

Transport

Deze foto’s kregen we vanmorgen om 06.30 uur van onze chauffeur Leendert. Wat is hij blij met zijn nieuwe trailer en kooiaap. Ook de eerste klanten van vandaag waren blij met deze geweldige manier van lossen.

Beste Leendert, we wensen je veel veilige kilometers toe!

Wij werken met 5 vaste bezorgroutes/dagen per week, dus we zijn altijd bij u in de buurt!

De Groene Sector Hardenberg 14, 15 en 16 januari 2020

Wees welkom op De Groene Sector in Hardenberg op dinsdag, woensdag en donderdag op stand 320!

Openingstijden Feestdagen

Wij zijn gesloten vanaf vrijdag 20 december tot maandag 6 januari. Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen toe en een gelukkig 2020.

Project te Afferden

Afgelopen week hebben we een prachtig project in Afferden opgeleverd. Een mooie combinatie van een Eiken, handgemaakt Veldhek, kastanje looppoorten, A-kwaliteit kastanje palen en Tornado gaas.

Nieuw in ons assortiment: Vlechtdeur Kastanje

Vanaf heden verkrijgbaar: de Vlechtdeur Kastanje in de hoogte 150cm en 180cm. De breedte is 90 of 100 cm. naar keuze, maar maatwerk is uiteraard ook mogelijk op verzoek. Het frame is gemaakt van Eikenhout en het vlechtwerk bestaat uit Kastanje Latten.

Kijk in onze webshop voor alle maten en prijzen!  

Nieuw in ons assortiment: Kastanje poort Post & Rail

Deze robuuste poorten zijn stevig afgewerkt en passen perfect bij het ronde Post & Rail. Ideaal als afscheiding van uw erf of voor uw dierenweide. In deze webshop vindt u meer informatie over prijzen en afmetingen.

Nieuw in onze webshop: SALE

Veel artikelen met extra korting, zoals kastanje hekwerk, kastanje palen en poorten. Te vinden bij het menu producten!

Pretpark Walibi  – UNTAMED

WTC Kastanjehout heeft in samenwerking met Anno 2000 de kastanje schapenhekken geleverd bij de nieuwe attractie UNTAMED in Walibi.

Voor meer informatie over dit mooie pretpark, kijk op http://www.walibi.nl

Dierenweide Harderwijk

WTC Kastanjehout sponsort De Dierenweide Harderwijk met kastanjehouten palen.

Voor meer informatie over dit mooie initiatief in onze gemeente kijk op www.dierenweideharderwijk.nl
Bezoekadres: Hoefbladmeen 1b, 3844 VL Harderwijk

Anti Parkeerpalen Gemeente Harderwijk

WTC Kastanjehout is de trotse leverancier van de anti parkeerpalen in onze eigen gemeente Harderwijk!

Wij onderschreven de tekst van de gemeente Harderwijk en danken hen voor de mooie order:
Ondernemerschap is een belangrijke motor voor de economie. Het zorgt voor werkgelegenheid, innovatie en productiviteitsgroei. Daarom stimuleren we ondernemerschap en creëren we een gunstig klimaat voor het ontstaan, aantrekken en groeien van ondernemingen. Meer informatie treft u aan op http://www.harderwijk.nl

Fietsenstalling gemeente West Maas en Waal

Vorige week een prachtige fietsenstalling bij de gemeente West Maas en Waal opgeleverd. Bedankt voor de leuke foto’s Henk, het eindresultaat is prachtig geworden met het ronde Post & Rail.

Nieuw in ons assortiment – Post and Rail rond

Vanaf heden is ons Post and Rail ook in een ronde versie leverbaar voor het 2- en 3-ligger systeem. Al onze artikelen zijn in de webshop te vinden en worden altijd van vers hout voor u gemaakt. Ter illustratie treft u hieronder enkele foto’s aan.

De opnames van Eigen Huis en Tuin

Vandaag zijn de opnames begonnen van Eigen Huis en Tuin in Almere. Binnenkort is onze Palenrammer, de Tiger Multi in actie te zien in combinatie met kastanje palen van deze website.
Uiteraard volgt er na de uitzending een link naar het item! De website van Eigen Huis en Tuin is te bereiken via http://www.eigenhuisentuin.nl

Voor meer informatie over onze Tiger Palenrammer bel naar 0341-355995 of kijk op http://www.tiger-palenrammer.nl

Creatief met kastanjehout

Vandaag mochten wij deze mooie foto van Saskia Aalbrecht ontvangen. Hartelijk dank daarvoor en wat een leuk resultaat van onze kastanje houten palen in combinatie met het Franse hekwerk.

Wij kunnen kastanje palen leveren tot 7 meter lang en tot 30 cm. dik.  Kastanje hekwerk maken wij van 60 cm. tot 200 cm. in de latafstanden 2/3, 4/5 en 8/10.

Mooi Project te Ermelo

Gisteren een mooi project in Ermelo opgeleverd. Een combinatie van Frans hekwerk van kastanjehout, klassieke looppoorten (eiken frame met kastanje latten) en kastanje palen. Super snel gezet met behulp van de originele Tiger Palenrammer.

Groene Sector Hardenberg – 15, 16 en 17 januari 2019

Noteer vast in uw agenda: Tiger Palenrammer is aanwezig op de Groene Sector te Hardenberg op 15, 16 en 17 januari 2019.

Graag tot ziens op de Groene Sector. We zijn te vinden op stand 320, net als vorig jaar.

Vlechtschuttingen van kastanjehout

Vandaag ontvingen wij deze prachtige foto van een tevreden klant. Ruben het resultaat is prachtig geworden, mooie combi van kastanje palen en vlechtschermen van kastanjehout.

Hardhouten poorten met 50-70% korting

Gisteren een prachtige houten poort uit onze showroomcollectie opgeleverd in Ermelo.

Wenst u ook zo’n mooie erfafscheiding met kortingen van 50-70%? Bel dan naar 0341-355995

Twee mooie projecten opgeleverd

Afgelopen week 2 mooie projecten opgeleverd. Een Luxery Poort in Apeldoorn en een Klaphek in Wijk aan Zee.

Heeft u ook interesse in een mooie poort van Eiken of Hardhout? Kijk dan vandaag nog voor al onze aanbiedingen op deze site of bel naar 0341-355995

Biopin verf, olie en lak

Vandaag ontvingen wij deze foto van een tevreden klant van de Biopin bootolie en bootlak. Wat een prachtig resultaat Ronald Engelbracht!

Voor meer informatie over alle producten van Biopin (zoals bijv. ontgrijzer, impregneerolie en overige lakken) verwijzen wij u graag naar de webshop van deze site.

Open (Buren)Dag 2018

Wij willen alle bezoekers van de open dag/burendag van afgelopen zaterdag heel hartelijk bedanken voor de geweldige opkomst en positieve reacties.

Ook bedanken wij het team van de Wijkvereniging De Wittenhagen voor de geweldige samenwerking op deze mooie dag. Onze dank gaat uit naar het college van B&W van de gemeente Harderwijk, Torino Ijssalon in Ermelo, Party Verhuur Ermelo en het Bello Treintje uit Voorthuizen.

Heeft u de open dag gemist en wilt u toch eens graag een rondleiding? Neem dan even contact op met ons via 0341-355995 of info@wtckastanjehout.nl

Handels- en transportbedrijf Heimensen B.V.
Treasure Building B.V.

Kerkebosch Zeist

Prachtig project in 6 fases opgeleverd bij Kerkebosch Zeist. Een mooie combinatie van klassieke, kastanjehouten looppoorten, Frans kastanjehouten hekwerk, palen, gaasschermen en Post & Rail.

Streekmuseum Noordwijk

Vandaag ontvingen wij deze mooie foto van het Streekmuseum Veldzicht in Noordwijk.
Gemaakt met onze kastanje houten palen van 7 meter lang van ongeveer 25 cm. dik.

Wenst u meer informatie over het Streekmuseum kijk op www.streekmuseumveldzicht.nl

Vakantie

Wij zijn gesloten van maandag 30 juli tot en met maandag 20 augustus 2018. Online zijn we 24 uur per dag bereikbaar via deze website. Prettige vakantie allen!

Nieuw lid van de Tiger familie: de Tiger Multi

De Tiger Palenrammer heeft een nieuw lid van de familie: De Tiger Multi. De kop is 130 mm. en de Multi is uitermate geschikt voor het plaatsen vierkante palen en damwand. Voor meer informatie mail naar info@tiger-palenrammer.nl of bel naar 0341-355995 (optie 3)

PEFC Certificaat

Vandaag ontvangen wij ons verlengde IEB-PEFC Certificaat van Ingenieursbureau Evan Buytendijk B.V.

Voor meer informatie over PEFC producten neem contact met ons op via info@treasurebuilding.nl of bel naar 0341-355995

Rent a Tiger

Primeur: vanaf heden kunt u ook een Tiger Palenrammer bij ons huren!

Een groot deel van onze dealers biedt deze service reeds aan.
Daarnaast verhuren wij de Tiger vanuit ons hoofdkantoor daar waar geen dealer aanwezig is. In samenwerking met DHL hebben wij een haal- en brengservice in Nederland en België. Uiteraard kunt u ook al onze accessoires huren zoals de koffer, adapters, verlengers e.d.

Voor meer informatie bel naar 0341-355995 of stuur een email aan info@tiger-palenrammer.nl

Landleven nr. 5

Lees het artikel over de Tiger Palenrammer en het Bamboe Hekwerk in Landleven nummer 5.

Wist u dat een demonstratie van de Tiger Palenrammer geheel gratis en vrijblijvend is op UW locatie?

Voor meer informatie bel 0341-355995 of email naar info@tiger-palenrammer.nl

Eigen Huis en Tuin

De Tiger Palenrammer en ons kastanjehout is op zaterdag 19 mei en zondag 20 te zien bij Eigen Huis en Tuin op RTL4.

Een nieuw item van onze artikelen is te zien in de uitzending van 2 en 9 juni!

Hierbij enkele mooie foto’s van het eindresultaat!

Robs Grote Tuinverbouwing

De Tiger Palenrammer is op zaterdag 12 mei om 17:05 uur te zien bij Robs Grote Tuinverbouwing, SBS6. De herhaling is op zondag 13 mei om 10:05 uur, eveneens op SBS. In dit programma is eveneens ons nieuwe Bamboe Hekwerk te zien. Voor meer informatie over al onze producten bel naar 0341-355995 (optie 3) of kijk even op de website van Tiger-Palenrammer.nl

Bamboe hekwerk

Vanaf heden exclusief verkrijgbaar bij WTC Kastanjehout: hekwerk van Bamboe. Wij starten met de productie van de hoogtes 100 en 120 cm. en in de latafstanden 4/5 (smal) en 8/10 (breed). Voor meer informatie bel naar 0341-355995 of email naar info@wtckastanjehout.nl

Zie ook onze webshop!

Bamboe Hekwerk

Februari 2018

Prachtig boerenhek opgeleverd bij de familie Nugteren in Kootwijkerbroek.

Mooi project opgeleverd bij Stal de Punt in Amersfoort. Kastanje hekwerk met kastanje looppoorten in een natuurlijk landschap.

Prachtig project gerealiseerd in Beemte Broekland met Eiken Poorten en Kastanje Hekwerk.

Januari 2018

Afgelopen week hebben wij prachtige hardhouten poorten geleverd in Soest. Deze worden binnenkort voorzien van een elektronisch slot. Een mooi project voor 2 buren!

Wilt u ook zo’n mooie, maatwerk tuinafscheiding?
Kijk dan vandaag nog op www.wtckastanjehout.nl of bel naar 0341-355995

Groene Sector Hardenberg 2018 

We zijn er klaar voor, bezoek op ons stand 320 in hal 3 en vraag naar onze beursaanbieding!

Groene Sector Hardenberg 2018

De Tiger Palenrammer is aanwezig op De Groene Sector in Hardenberg op 9, 10 en 11 januari. Voor meer informatie kijk op www.tiger-palenrammer en https://booking.evenementenhal.nl/nl/de-groene-sector-vakbeurs-2018/hardenberg

Tot ziens op stand 320!

December 2017

Afgelopen week hebben wij prachtige hardhouten poorten geleverd in Soest. Deze worden binnenkort voorzien van een elektronisch slot. Een mooi project voor 2 buren!

Oktober 2017

Prachtig Boerenhek geplaatst bij manage De Heidehoek te Eemnes. De poort is van Eiken gemaakt en heeft een goede duurzaamheid. Naast onze standaard artikelen zijn wij ook gespecialiseerd in maatwerk.

Prachtige houten poort opgeleverd bij familie Bartels in Arnhem. Mooi in combinatie met ons Frans hekwerk van kastanjehout en kastanjehouten palen.

September 2017

Prachtig project opgeleverd in Beemte Broekland. Dit is een combinatie van Kastanje hekwerk, kastanje palen en looppoorten van kastanjehout.

Juli 2017

We hebben een prachtig project opgeleverd met een groot Infrabedrijf in Almere aan de Nobellaan.

Prachtige kastanje vlechtschuttingen geleverd bij familie Bijvoet in Almere. Bedankt Bas voor de leuke foto’s!

Wij zijn de goedkoopste van Nederland met deze kastanje vlechtschermen in A-kwaliteit. Handgemaakt uiteraard.

Prachtig project in gemeente Kilder opgeleverd met een combinatie van Frans Hekwerk, kastanje palen, rustieke en klassieke looppoorten.

Juni 2017

Prachtige Boerenhekken, Post & Rail/Paardenafrastering en Kastanjehouten hekwerk opgeleverd in Amerongen. Bedankt Berry voor het plaatsen en de mooie foto’s.

Mei 2017

Engels en Frans hekwerk van kastanjehout ook heel geschikt is als afrastering voor uw moestuin? Op deze foto treft u een leuk voorbeeld daarvan aan.

Mooie houten poorten opgeleverd in Vinkenbuurt.

April 2017

Prachtige houten poorten opgeleverd bij de familie De Graaff in Lelystad. Hartelijk dank voor het toezenden van de mooie foto.

April 2017

Maatwerk wilgentenenschuttingen opgeleverd bij Maasdam Vastgoed in samenwerking met Martijn van Dijk. De toepassing van onze kastanje palen is erg mooi. Bedankt Martijn voor dit prachtige resultaat!

Maart 2017

Geweldig project opgeleverd in samenwerking met Berry de Zwaan bij de familie Rozendaal te Oud Ootmarsum. Dank voor de leuke foto’s.

Februari 2017

Prachtig project opgeleverd in Amsterdam bij de familie Mulder. Dank voor deze leuke foto.

Wenst u ook zo’n mooie schutting van kastanjehout? Wij kunnen de schermen maken in 160 en 180 breed tegen de scherpste prijzen van Nederland.

Januari 2017

Prachtig project opgeleverd te Ede. Mooi Frans hekwerk van kastanjehout in combinatie met Eiken Veldhekken en Kastanje looppoorten. Bedankt voor deze mooie foto’s.

We hebben gisteren deze mooie foto ontvangen van Juffie in ’t Groen te Harderwijk. Wat een leuke toepassing van onze kastanjehouten palen.