Blog

BLOG

 

Landbouwhekken Wapenveld

Gisteren hebben wij bij de familie Wijdeveld in Wapenveld een mooie combinatie van onze Eiken Landbouwhekken opgeleverd. Het eindresultaat mag er zijn in deze prachtige omgeving!
Wenst u meer informatie over onze maatwerk poorten? Stuur dan even een email naar info@wtckastanjehout.nl of bel naar 0341-355995 (optie 1) voor een gratis inmeting en offerte op maat op uw locatie.
 
 

 

Tuincentrum De Boet Hoogwoud

Vanochtend kregen wij deze leuke foto van Tuincentrum De Boet uit Hoogwoud. Wat een leuke, creatieve manier om een balie van kastanje palen te maken!!! Complimenten hoor!
Hierbij ook de link van Tuincentrum de Boer: www.deboet.nl
 
 
 

 
MBO Aeres Almere
 
In de eerste week van april hebben we een leuke dag doorgebracht met de leerlingen en de leraar van MBO Aeres te Almere. 
Hierbij het leuke berichtje, wat we graag even delen.
 
Voor meer informatie over MBO Aeres kijk op https://www.aeresmbo.nl/almere
Voor meer informatie over alle producten en diensten van Houtzagerij De Weerd kijk op https://houtzagerijdeweerd.com/
De website van Staatsbosbeheer: https://www.staatsbosbeheer.nl
 
Met de klas, 1ste jaars Natuurwerker, een excursie gehad in het kader van materiaalkennis. Afgelopen weken samen met deze klas een hek geplaatst tijdens de “Vakprojectdagen” en nu, ter verdieping, deze excursie. Een fantastische dag (alleen al een feestje om met dit mooie weer lekker buiten te mogen zijn). In de ochtend bij een aantal projecten wezen kijken naar wat er nog meer met het materiaal hout gemaakt kan worden. Oa bij de vogelkijkhut “De Stille Kern” van Staatsbosbeheer bij Zeewolde. ‘s Middags werden we gastvrij ontvangen door Richard de Weerd van www.houtzagerijdeweerd.com die ons een rondleiding gegeven heeft over de werf en door zijn zagerij. Indrukwekkende machines die van hele dikke boomstammen, balken en planken maken. Mooi om te zien wat er met die boomstammen, die je soms langs de weg in het bos op grote stapels ziet liggen, gedaan wordt nadat ze daar weggehaald worden en voordat ze als planken in bv een bouwmarkt liggen. Daarna een zijn we naar WTC Kastanjehout www.wtckastanjehout.nl gegaan waar we een persoonlijke en actieve rondleiding kregen van Annemarie Termaat.
Zij liet ons zien wat ze met een duurzaam product als kastanjehout allemaal kan maken en doe dit gedaan wordt. De middag werd afgesloten met een rondje “Oud Hollands spijkerslaan” en een ijsje. Annemarie en Richard, bedankt voor het mede mogelijk maken van deze leerzame, actieve en zeker leuke dag.💪🌱
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
 
Kasteel Doornenburg
 
Vandaag om 06.00 uur stond onze chauffeur/planner Leendert al bij onze eerste klant, Doornenburg Kasteel. Dat leverde een mooi plaatje op 🙂
Kasteel Doornenburg is een familiekasteel waar je heerlijke een dagje met familie en vrienden kunt vertoeven. Met je museumjaarkaart is dit zelfs gratis! Kijk voor meer informatie op https://www.kasteeldoornenburg.nl/
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
 
Afrastering Didam
 
Afgelopen week hebben wij een mooie klus van kilometers afrastering opgeleverd in Didam. Hierbij enkele foto’s van het eindresultaat.
 
 
 
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
 
 
Novalishoeve Texel
 
WTC Kastanjehout is de trotse leverancier van al het duurzame hout bij de Novalishoeve op Texel. Wat een geweldig mooi initiatief van deze zorgboerderij uit te breiden met een nieuwe tak: Wad ‘n Hek.https://www.texelditweekend.nl/…/novalishoeve-wad-n-hek…
 
#bronvermelding Henk Cornelissen, De Wereld van de Ondernemer/Texelditweekend.nl
 
Edwin van Straten (links) en Joost Heerschap tussen de palen
Edwin van Straten (links) en Joost Heerschap tussen de palen Foto: Henk Cornelissen

Dit artikel is geschreven door
Henk Cornelissen

 

De Wereld van de Ondernemer – Novalishoeve: Wad ‘n hek

De Novalishoeve, zorgboerderij aan de Hoornderweg, werd verleden jaar uitgebreid met een nieuwe tak: Wad ‘n Hek. Er worden boerenlandhekken gemaakt en geplaatst en er is een verkooppunt van kastanjehouten afrasteringspalen. Het is feitelijk de voortzetting van Macrofence, het bedrijf van Kees en Willem-Johan Bakker. Het idee daartoe kwam een jaar geleden op, toen de vernieuwde boerderijwinkel op de Novalishoeve werd geopend.

“Kees kwam ermee bij de opening. Hij heeft een machine ontwikkeld waarmee je snel en efficiënt gaas kunt zetten”, vertelt Edwin van Straten, werkleider in de landbouwtak van het bedrijf. “Kees ging met pensioen en het zetten van landbouwhekken leek hem wel een leuke nieuwe tak voor de Novalishoeve. Je hebt heel wat handjes nodig om gaas te zetten en palen te krammen en mij leek het wel wat voor onze cliënten.”

Verduurzaamd of onbehandeld

Novalishoeve zet afrastering voor bedrijven, maar ook de particulier kan er terecht voor diverse afrasteringsproducten. Op voorraad zijn er kastanjehouten palen, kastanjehouten Engels/Frans hekwerk en Nobifix-palen. Nobifix is een natuuvriendelijke verduurzamingsmethode, waarmee het hout onder hoge druk wordt geïmpregneerd met boomsappen en de paal een lange levensduur wordt gegeven, minimaal gelijk aan die van hardhout. Wil je liever onbehandeld hout, dan zijn de kastanjehouten palen een prima alternatief.

Passende nieuwe activiteit

Het maken van boerenhekken en andere vormen van houten afrastering, waarmee Wad ‘n Hek in september begon, past prima bij de overige activiteiten op de Novalishoeve. Het bedrijf heeft verschillende bedrijfstakken, die allemaal levensvatbaar zijn, aldus directeur Joost Heerschop. In de eerste plaats is het een gemengd agrarisch bedrijf. Onderdelen daarvan zijn een melkveehouderij, er wordt graan verbouwd en er is een tuin waar groente en kruiden worden gekweekt. Wat dat alles voortbrengt wordt verwerkt in onder andere zuivel, brood en koek. Er is een ruim gesorteerde boerderijwinkel met lunchroom, waar de eigen producten deels hun bestemming vinden. Het bedrijf is biologisch-dynamisch, werkt circulair, en dient ook de duurzaamheid door de teelt van oesterzwammen op koffieprut. Die is afkomstig uit horecabedrijven als Paal 9, Texelse Branding, De Lindeboom, Stayokay en die van TESO. “Zo verminderen we de afvalstroom”, legt Joost uit. Edwin zette deze teelt op en hoeft er nu alleen nog een oogje in het zeil te houden.

Zorgboerderij

De Novalishoeve werd in 2008 gekocht door de Raphaëlstichting, die op Texel een plek zocht waar mensen met een psychiatrische zorgvraag kunnen wonen en werken. Ze biedt op allerlei manieren hulp en zorg. Die kan variëren van intensieve zorg en behandeling tot ambulante begeleiding aan huis. Op het erf wonen twintig cliënten, wie 24-uurszorg wordt geboden. De organisatie heeft in Den Burg twaalf woningen, waarvan tien in De Tuunen, met een steunpunt. “Voor sommigen is het voldoende eens in de week een gesprekje met een begeleider te hebben, om de structuur van een huishouden en een baan vast te kunnen houden. We hebben hier ook gezamenlijke activiteiten voor alle cliënten, waarvoor we de antroposofische kalender hanteren. Bijvoorbeeld het Michaëlsfeest en het midzomerfeest. Dan komen cliënten met elkaar in contact en met begeleiders. Als ze kunnen doorstromen naar een eigen woning, kennen ze alvast een paar mensen die hen kunnen helpen.”

Stap voorwaarts

Het plaatsen van hekken kan voor cliënten van de Novalishoeve een stap voorwaarts in hun ontwikkeling betekenen. “Ze gaan van de boerderij af de wijde wereld in. Het geeft zin aan wat ze doen en zo komen ze als vakman in contact met inwoners en bedrijven. Ik houd daarom niet van de term ‘dagbesteding’ in de zorg, omdat het de indruk geeft dat het er alleen maar om gaat de verveling tegen te gaan. We zijn hier met zinnige dingen bezig en hier wordt op de cliënt een gezond appel gedaan. Vaak wordt uitgegaan van wat je niet kunt, maar daarin zijn we niet geïnteresseerd. Het gaat ons erom wat je wél kunt en waar je enthousiast van wordt; waarvoor je je bed uit wilt komen. De één vindt het leuk in de horeca, de ander zit liever in de tuinbouw of in de houtbewerking. Zo hebben we hier een breed scala aan werkzaamheden, voor een ontdekkingsreis naar waar je talenten en mogelijkheden liggen. Dat hier wordt gewerkt door mensen met een zorgvraag, betekent niet dat we inboeten aan kwaliteit. Hier wordt ambachtelijk gewerkt en of het nu in de winkel is, in de bakkerij of bij Wad ‘n Hek, kwaliteit moet er altijd zijn. Onze werkleiders zijn uitstekende vakmensen, die daarop toezien”, verzekert Joost.

Uniek bedrijf

In zijn soort is de Novalishoeve uniek, zegt hij tenslotte. “Mensen met een zorgvraag kunnen hier wonen en werken in een grote diversiteit aan activiteiten en eventueel doorgroeien naar betaald werk. Dat kan hier op het erf zijn, maar dit kan ook een springplankplek zijn waardoor je ergens anders een baan vindt. Ook dat is een aantal keren gebeurd. We zetten stappen met ons cliënten, ondanks een soms ingewikkelde zorgvraag.”

Texelaars die houten afrastering willen, bellen nog steeds met Kees Bakker, maar moeten voortaan dus op de Novalishoeve zijn. “Gelukkig vindt Kees het niet erg. Het is een warme overdracht geweest”, vertelt Joost. “Hij komt nog vaak even meehelpen”, zegt Edwin. “Hij heeft veel kennis opgebouwd en de zetmachine heeft hij zelf ontwikkeld. Hij leert ons hoe we daarmee moeten werken. Er zijn nogal wat handigheidjes, die je daarvoor moet kennen. Met de hand is het best lastig een hek strak te zetten, maar met die machine is het een fluitje van een cent.”

Novalishoeve – Wad ‘n Hek

Hoornderweg 46, Den Hoorn

T: 06-39736374

I: info@novalishoeve.nl

Tekst: Henk Cornelissen

‘Het gaat ons erom wat je wél kunt en waar je enthousiast van wordt’

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
 
Goede Vrijdag/Pasen
 
Goede vrijdag 29 maart en beide Paasdagen zijn we gesloten. Wij wensen u alvast fijne dagen toe.
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
 
Gemeente Beekdaelen
 
Onlangs hebben wij Engels, kastanje hekwerk in combinatie met Eiken Veldhekken geplaatst voor de gemeente Beekdaelen.
De foto’s van het eindresultaat van de herinrichting voetbalkantine Sittarderweg te Puth volgen nog 🙂
 

 


 

Van Der Valk Hotels en Restaurants

Aankomende week start WTC Kastanjehout een leuke samenwerking met Van Der Valk Hotels & Restaurant inzake het leveren van kastanje hekwerk, kastanje palen en bijpassende kastanje poortjes. Wenst u meer informatie over Van der Valk, kijk dan vandaag nog op www.valk.com
 
 
 
 
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

Zorgboerderij Bonaventura Strijen

Vandaag kregen wij bezoek van de lieve medewerkers en cliënten van Zorgboerderij Bonaventura uit Strijen. Een prachtig initiatief welke WTC Kastanjehout sponsort. Als dank kregen wij op deze mooie Valentijnsdag een heerlijke, zelfgebakken appeltaart. Wat ontzettend lief en lekker!!!
Midden in de polder van de Hoeksche Waard ligt zorgboerderij Bonaventura. Op deze heerlijke en groene plek is elke werkdag een feestje. Je kunt hier werken als je een lichte tot matige verstandelijke beperking hebt of als jongere met leerproblemen. Ook is er een speciale groep voor mensen met dementie. Bij Bonaventura doe je zinvol werk in een veilige en landelijke omgeving. Je kunt groenten en fruit inpakken, dieren verzorgen, in de kwekerij werken, hout bewerken en taarten bakken. Je kunt hier zelf kiezen welk werk je leuk vindt en waar je goed in bent. Samen werken en leren met plezier is waar Bonaventura voor staat. Hierbij enkele foto’s van het resultaat. Wenst u meer informatie? Kijk dan even op https://profilazorggroep.nl/loc…/zorgboerderij-bonaventura

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Familie De Bont Rotterdam

Afgelopen week hebben we kastanje vlechschermen geplaatst bij familie De Bont in Rotterdam. Wat een leuk resultaat zo met de bomen. Dank voor de foto’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


WTC Kastanjehout

WTC kastanjehout staat eigenlijk voor Willem Termaat Chestnut, maar voor vandaag maken we er Willem Termaats Collie van 😃.
Onze lieve Luna bewaakt het hout op de werf. Het liefst zoals hier in de paar zonnestralen die er vanochtend waren. Hou onze website in de gaten voor informatie over onze exclusieve Lunalijn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Wie het kleine niet eert….

Vorige week hebben een leuke klus in Doornspijk bij de familie Pfeifer opgeleverd. 2 rustieke, kastanje looppoortjes en 10 meter hekwerk, gecombineerd met onze kastanje palen. Een leuk resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Fam. Nijdam Hierden

Afgelopen week hebben we een prachtig project opgeleverd bij de familie Nijdam in Hierden. Een mooie combinatie van Frans kastanje hekwerk, kastanje palen en rustieke looppoorten. De toegangspoorten zijn gemaakt van kastanjehout/eiken en is een maatwerk project.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

Fam. Jansen Gendt

2024 is begonnen en we zijn weer aan het werk. Deze mooie vlechtschermen hebben we geplaatst bij de familie Jansen in Gendt, dank voor de foto’s Stefan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


It Kruswetter Friesland
 
Afgelopen week ontvingen we deze mooie foto van Remco van Camping en Passantenhaven It Kruswetter uit Friesland.
Wat een mooi project van onze kastanje vlechtschermen. Dank Remco voor de mooie foto.
Wilt u ook eens even genieten aan het water in Friesland? Kijk dan even op https://www.it-kruswetter.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Nieuw: informatieborden

Met een informatiebord communiceert u gemakkelijk en duidelijk informatie naar uw bezoekers. U kunt u een informatiebord gebruiken om meer te vertellen over een park of bos. Denk bijvoorbeeld aan een kaart voor een wandelgebied en wegwijzers. Ook als bedrijf kan een informatiebord handig zijn om op locatie te communiceren over uw project of locatie. Natuurlijk wilt u een informatiebord dat past bij uw locatie, maar ook duurzaam is. Wij leveren handgemaakte houten informatieborden. We gebruiken een hoge kwaliteit hout, zodat u verzekerd bent van een duurzaam product. De informatieborden bestaan uit een combinatie van eikenhout/kastanjehout voor de palen en Trespa voor het bord. Elke bord kan naar wens worden aangepast. U heeft de keuze uit een ruim aanbod houtsoorten, maar u kunt ook kiezen tussen full-colour of zwart-wit print op het bord. De informatieborden worden op maat gemaakt om op al uw wensen in te spelen.

We maken veelvuldig gebruik van natuurlijke materialen. Wij beschouwen het als onze plicht om hier op een verantwoorde manier mee om te gaan. Dit realiseren we door bewustwording te creëren omtrent biodiversiteit en deze elementen tevens te integreren in onze producten. Daarnaast maken we gebruik van voornamelijk duurzame materialen van onze bewegwijzering.

De bewegwijzeringsproducten zijn bestand tegen de elementen en zware belasting, waardoor ze ideaal zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Regen, zon, sneeuw of wind – onze borden blijven in topconditie, jaar na jaar. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over vervanging of onderhoud op korte termijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over onze producten. U kunt ook contact met ons opnemen als u graag alleen informatie wilt of een offerte! We staan u graag te woord en maken graag voor u het perfecte product op maat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nieuw: aanduidingspalen

Nieuw in ons assortiment: de aanduidingspaal!
De aanduidingspalen worden gemaakt van kastanjehout en hebben een lengte van 130 cm en een dikte van rond de 18/22 cm. De palen worden aan de bovenkant schuin afgezaagd in een hoek van ongeveer 45 graden. Bovenop de afgeschuinde kop wordt er een ovaal uitgefreesd, waarin een willekeurige plaquette in past. Deze plaquette kan voorzien zijn van een standaard ontwerp, maar een eigen ontwerp maken kan uiteraard ook.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Nieuw: Insectenhotel

Nieuw in ons assortiment: het insectenhotel Woodvilla!

Een bijzonder leuk hotel! Het trekt diverse soorten insecten aan zoals lieveheersbeestjes, solitaire bijen, graafwespen, vlinders en gaasvliegen.
U kunt er voor kiezen om het insectenhotel zelf te vullen of u laat het vullen tegen een meerprijs van € 110.00 incl. B.T.W.. Voor de opvulling maken wij gebruik van metselstenen met gaten, dennenappels, hout, takjes, houtsnippers en schors. Een insectenhotel is heel onderhoudsvriendelijk. Het mag namelijk niet schoongemaakt worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Recreatievakbeurs Hardenberg, 13 t/m 15 november

In 2023 is WTC Kastanjehout voor de eerste keer aanwezig op de Recreatievakbeurs te Hardenberg.

Wij leveren sinds 1997 als product/importeur/groothandel duizenden kastanje palen, kilometers kastanje hekwerk en vele (maatwerk) poorten per jaar. Daarnaast hebben we een leuk assortiment balken en planken, gaas, verlichting, een insectenhotel, houten meubels, bewegwijzering, verlichting en veel meer. Uiteraard milieuvriendelijke en duurzame houtsoorten!

Staatsbosbeheer, natuurmonumenten, gemeenten, houthandels, hoveniers, campings, vakantieparken en particulieren zijn onze voornaamste klanten.

Op onze stand vertellen wij u graag meer. Wees welkom op stand 773! Klik hier voor meer informatie: https://www.recreatie-vakbeurs.nl/exhibitor/

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Familie Haverkamp Almere

Gisteren hebben we een mooie klus opgeleverd bij de familie Haverkamp in Almere. Een leuke combinatie van ons kastanje hekwerk, kastanje palen en rustieke looppoorten.
Dank voor de foto’s!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Klimbos

WTC Kastanjehout is leverancier van het kastanjehout bij Klimbos Veluwe. Een geweldig klimbos met meer dan 10 routes voor jong en oud. Naast de locatie op de Veluwe kun je ook terecht in de Achterhoek, de Brabantse Wal, Dordrecht en Gooi-Eemland. Meer informatie over het klimmen vind je op http://www.klimbos.nl
Onze eigen Wolf en Rosa hebben de baan al uitgeprobeerd en zijn heel enthousiast!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Tornado gaas met kastanjehout

Afgelopen week hebben we bij de familie Kemme in Hierden een mooi project opgeleverd van kastanje palen, poortjes van kastanjehout en Tornado gaas. Dit is het leuke eindresultaat geworden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Magazine De Hovenier

 
 
Een leuk artikel in magazine De Hovenier: Kastanje: circulaire houtsoort die past bij een natuurlijke tuin – vrijdag 15 september 2023, klik hier op de link: https://www.vakbladdehovenier.nl/…/kastanje-circulaire…
 
Een mooie samenwerking met onze topper Martijn van Dijk, directeur van de firma Van Dijk Wilgentenenschuttingen. Link: https://www.vandijkwilgenschuttingen.nl/

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Stichting kansarme kinderen in Nederland
 
WTC Kastanjehout is sponsor van de Stichting Kansarme Kinderen in Nederland.
Deze stichting is opgericht om kinderen in Nederland die onder de armoede grens leven ondersteuning en een fijner leven te bieden. Zij hebben net als ieder ander kind recht op een onbezorgde jeugd, met uitzicht op een kansrijke toekomst. Geen kind hoeft zich als buitenstaander of alleen te voelen. Zij zien het als hun missie, om middels hulp van andere welwillende, de kinderen van Nederland deze kans te bieden middels gebruikmaking van deze Stichting.
Voor meer informatie kijk op www.skkin.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
 
‘s Heeren Loo Midden-Nederland
 
WTC Kastanjehout helpt ‘s Heeren Loo Midden-Nederland
Goed leven voor mensen met een (verstandelijke) beperking.
Bij ‘s Heeren Loo staan we klaar voor mensen met een licht tot ernstig verstandelijke beperking of andere beperking en hun verwanten. De deuren staan open voor jong en oud in bijna heel Nederland. De missie van SHL is mensen verder helpen, zodat zij een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Met lichte zorg waar kan en (tijdelijk) intensieve zorg als het nodig is. Bij voorkeur bij mensen thuis en waar mogelijk samen met de familie.
 
WTC Kastanjehout doneert haar resthoutjes, zodat SHL daar aanmaakhoutjes en andere producten van kan maken. Een mooie samenwerking, wat ons aan het hart gaat.
Wenst u meer informatie over SHL kijk dan op www.sheerenloo.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
 
De Kruif Machines Stroe
 
Kent u het spreekwoord: “Bent u niet tevreden zeg het ons, bent u wel tevreden zegt het voort”. WTC Kastanjehout zegt het voort en heeft De Kruif Machines Stroe gisterenmiddag een slagroomtaart overhandigd voor de geweldige service van de kooiapen.
Een bedrijf wat afspraken nakomt en altijd klaar staat voor de klant!
Kortom een aanrader! Voor meer informatie zie www.dekruifmachines.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
 
Magazine De Hovenier
 
Onlangs hebben wij onze medewerking verleent aan het artikel “Tuinprojecten uit het goede hout gesneden” in magazine De Hovenier. Middels deze link kunt u het artikel lezen: https://www.vakbladdehovenier.nl/…/tuinprojecten-uit…

 

 

 

 

 

 

 


Project Wenum Wiesel

De bouwvakantie zit er weer op en WTC Kastanjehout gaat er weer tegenaan. Deze mooie toegangspoort en looppoort (rechts) hebben we opgeleverd in Wenum Wiesel. Een mooi stukje maatwerk van Eikenhout. Op verzoek van de klant hebben wij het hangwerk in de kleur zwart uitgevoerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MAN Vrachtwagen

Wij feliciteren onze topper Leendert met zijn nieuwste aanwinst, een MAN vrachtwagen welke hij vanochtend heeft opgehaald!
Veel veilige kilometers gewenst Leen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Nieuw Hollands Haring Happen

Ook dit jaar heeft WTC Kastanjehout het Nieuw Hollands Haring Happen georganiseerd. Ze smaken heerlijk! Dank Leendert Annet Bruinink Meijer voor het beschikbaar stellen van de nieuwe haringen aan je collega’s!!!
 
Voor heerlijke verse haring op zaterdag in Harderwijk: ga even langs bij Vishandel Bruinink

 

 

 

 

 

 

 


Vlechtschermen

Onze eigen Willem is zeer enthousiast over de kastanje vlechtschuttingen. In aansluiting op de bestaande schermen besloot hij een nieuw stukje tuin dicht te maken bij de hot tub.
Zelf is hij zeer tevreden over het resultaat in combinatie met onze vierkante kastanje palen en halfronde liggers. Wij overigens ook!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Extra vlechtmachine

Onze toppers Henk, Ramon en Willem zijn druk bezig met het bouwen en installeren van een nieuwe, extra vlechtmachine voor het maken van onze rollen kastanje hekwerk. Zo hopen wij uw bestellingen nog sneller te kunnen uitleveren.

 

 

 

 

 

 

 

 


Jasmijn

Op deze foto ziet u hoe mooi onze handgemaakte kastanje vlechtschermen/schuttingen zijn met het plantje Jasmijn.
De witte bloemen klimmen vanzelf en worden steeds groter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
 
Project Ermelo
Vandaag een mooie, hardhouten poort opgeleverd in Ermelo.
In combinatie met een kastanje poortpaal is dit een mooi resultaat.
Wist u dat wij ook een ruime selectie B-keus poorten hebben, welke zeer voordelig zijn? Vraag ons naar de mogelijkheden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Post and Rail

Vorige week hebben wij een prachtig project opgeleverd in Opheusden van het 1 ligger Post and Rail systeem in de uitvoering rond-door-rond van A-kwaliteit Italiaans Kastanjehout. Een mooi stukje maatwerk van ons plaatsingsteam. Dit systeem is ook leverbaar in 2 en 3 liggers, uitstekend geschikt voor dierenafrastering.

 

 

 

 

 

 

 


Magazine Stad en Groen

 
Een mooi artikel over kastanjehout van Stad en Groen.
Raymond Meussen van de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap, nogmaals hartelijk dank voor uw bijdrage!
 
Voor meer informatie over onze organisaties, kijk op:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Lily Hunter Tuinen uit het Gooi

Vanochtend ontvingen wij deze leuke foto’s van Lily Hunter Tuinen uit het Gooi. Wat een mooi resultaat van onze kastanje palen, kastanje vlechtschermen c.q. kastanje schuttingen en onze rustieke looppoorten. Wenst u meer informatie over de projecten van Lily Hunter Tuinen? Kijk dan even op www.lilyhunter.nl
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Hoogseizoen

Het is volop hoogseizoen bij WTC Kastanjehout. Deze vrachten met kastanje palen worden vanuit Italië grotendeels per trein vervoerd. Een milieubewuste keuze!

 

 

 

 

 

 

 


 

Loohof te Ermelo

Deze mooie foto’s ontvingen wij gisteren uit de wijk Loohof te Ermelo. Wat een mooi resultaat van onze handgemaakte, kastanje vlechtschermen 180×180 cm. en kastanje palen 8/10 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Brouw.nl

Vandaag een dagje Zeeuwse Kust voor onze chauffeur Leendert. Helaas nog niet echt strandweer, maar dat wordt gelukkig binnenkort beter. Wist u dat wij met onze kooiaap bijna overal kunnen komen? Zie ook hier! Wilt u even lekker genieten van het strand en een lekker hapje en drankje? Kijk dan even op www.brouw.nl
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bijna lente….

Heel voorzichtig aan wordt het dan lente 🙂 De ideale tijd om uw tuin te voorzien van een nieuwe schutting. Heeft u al eens gedacht aan onze kastanje vlechtschermen? Handgemaakte A-kwaliteit met duurzaamheidsklasse II.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

TP Solar Zeewolde

Gisteren hebben wij voor TP Solar in Zeewolde 2 mooie slagbomen opgeleverd. Twee mooie eiken slagbomen, welke op maat gemaakt zijn voor de klant.
TPSolar is een Nederlands familiebedrijf met een grote ambitie, namelijk een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland. Daarom ontwikkelen, financieren, bouwen en beheren zij ecologisch en maatschappelijk verantwoorde grondgebonden zonneparken. Dit doen ze niet alleen, maar in nauwe samenwerking met landeigenaren, agrariërs, omwonenden, gemeenten, provincies en energiecoöperaties. Zo dragen zij ons steentje bij aan de Nederlandse energietransitie.
Voor meer informatie over TP Solar, kijk op www.tpsolar.nl
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Waddenzee

8 februari 2022…. een mooie dag om naar Texel te gaan met een volle vracht kastanjehout.
Wat doe je een jaar later als chauffeur van WTC kastanjehout????
Weer naar Texel natuurlijk. En dat is zeker geen straf met dit heerlijke zonnetje!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Nieuw in ons assortiment

Vanaf heden verkrijgbaar: Geschuurde Robinia palen. De palen zijn onbehandeld en spintvrij en vallen onder de duurzaamheidsklasse 1 (levensduur 15-25 jaar).  Verkrijgbaar in de diameters 10/12 – 12/14 – 14/16, 16/18, 18/20 en 20/25cm. Ideaal te gebruiken als constructiebalk, voor speeltoestellen, in parken, voor bruggen of overkappingen. De palen worden standaard ongepunt geleverd, maar kunnen op verzoek gepunt worden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


TinyParks

Als chauffeur van WTC Kastanjehout moet je soms creatief zijn. Hoe krijg je een order met Italiaanse kastanje palen naar Tiny Parks Tiengemeten? De trailer past immers niet op het pontje 🙂 Dan maar met de kooiaap naar de overkant!!! Complimenten voor onze Leendert, de klant was hier heel blij mee. Wil je ook eens overnachten op Cast Away Eiland Tiengemeten? Kijk dan op www.tinyparks.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vacature

WTC Kastanjehout heeft plaats voor een chauffeur op onze bakwagen. Zowel parttime als fulltime is mogelijk. In dienstverband of als ZZP-er.
Wil je meer weten over deze uitdaging? Bel dan even met Annemarie via 0341-355995 of stuur een email naar info@wtckastanjehout.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Nieuw in ons assortiment: Boomband

In deze webshop hebben wij Biologisch Boomband opgenomen. Dit uiteraard inclusief accessoires zoals gespen en nagels. Naast dit standaard assortiment kunnen wij meerdere maatvoeringen leveren. Vraag even naar onze mogelijkheden!

 

 

 

 

 


 

De Groene Sector Hardenberg

Vandaag zijn we begonnen met het opbouwen van onze stand op De Groene Sector Vakbeurs te Hardenberg. Komt u dinsdag, woensdag of donderdag ook even bij ons langs op stand 401? Er ligt een leuke attentie voor u klaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


We love Amsterdam

Onze topchauffeur Leendert gaf vorige week aan dat hij best wat vaker naar Amsterdam zou willen rijden. In zijn vorige job kwam hij daar namelijk wekelijks en hij begon het Mokumse te missen. Dat hadden wij snel opgelost voor hem vandaag en zie hier het resultaat. Nu vraagt u zich wellicht af wat men hier met kastanjehout gaat doen. De klant gaat zijn dakterras verfraaien waarvan de foto’s zullen volgen.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 


 

Magazine De Hovenier nr. 5 van 2022

Voor goed kastanjehout moet je bij Willem en Annemarie in Harderwijk zijn

ook te lezen via https://www.vakbladdehovenier.nl/article/40917/voor-goed-kastanjehout-moet-je-bij-willem-en-annemarie-in-harderwijk-zijn

Traditionele schapenhekken in de tuin

Een Harderwijkse producent van Engelse en Franse schapenhekken, geproduceerd van kastanjehout, werd onlangs contentpartner van NWST. Zoiets is een goede reden voor de redactie om een reportage te maken over het betreffende bedrijf: WTC Kastanjehout. De bijzondere producten en de ontstaansgeschiedenis van het bedrijf lenen zich prima om te worden gedeeld met onze lezers.


‘WTC kastanjehout’, staat duidelijk zichtbaar vermeld op de gevel van een bedrijfspand op een Harderwijks industrieterrein. En er ligt veel hout op het terrein, voor mij het teken dat ik bij houthandel Willem Termaat Chestnut ben gearriveerd. Want daarvoor staat de afkorting WTC. Veel afnemers gebruiken nog een andere aanduiding, vertelt eigenaar Willem Termaat: ‘We staan ook bekend als Willem en Annemarie kastanjehout in Harderwijk.’

Kwaliteitshout uit Italië van de tamme kastanje
Kwaliteitshout uit Italië van de tamme kastanje
 

Willem Termaat zit al snel op de praatstoel en verhaalt hoe moeilijk hij op de middelbare school zijn aandacht op het schoolbord kon houden. Zijn vader sloot hem zelfs met boeken en al op in een kantoortje. Zo moest hij wel blokken om zijn havo-examen te halen. ‘Achteraf was dit een goede zet van hem. Studeren was niet mijn ding. Ik dank mijn ouders nog omdat ik daarna op hun kosten de kostbare opleiding aan de IVA Business School in Driebergen kon afronden’, glimlacht hij. ‘Daar heerste een ijzeren, haast militaire discipline. Ik moest mezelf dwingen te studeren voor de twintig vakken en haalde mijn diploma. Toch trok de gedachte om 40 jaar lang autohandelaar of verkoper in een showroom te zijn me totaal niet.’

Een vakbeursexposant waarvoor hij ging werken, stuurde hem naar Engeland om daar iets op te halen. Termaat kwam er terloops in contact met een mandenvlechter, die met behulp van kastanjehouten ribben authentieke tuinmanden vlocht. Termaat: ‘Had ik maar beter opgelet bij het vak Engels … Maar wel nam ik twaalf van die zogenoemde Sussex trugs mee naar Nederland. Ik exposeerde ze in een standje op een tuinvakbeurs en verkocht in no time 400 exemplaren! Dit bleek de jaarproductie van die Engelse authentieke mandenvlechter te overtreffen. Toen had ik een probleempje’, lacht Termaat. ‘Uiteindelijk bood hij mij het importeurschap aan.’

V: Hoe kwam je uiteindelijk in het hout van tamme kastanjes terecht?
A: Juist weer via die manden! Een Nederlandse klant vroeg me schapenhekken te leveren van deze houtsoort. Die werden in de buurt geproduceerd waar ik mijn manden vandaan haalde. De contacten waren dus snel gelegd. Ik ging schapenhekken leveren en vanaf 1997 importeer ik kastanjehout. Tot 2008 ging de uitbreiding voorspoedig. Toen kwam de crisis, die ook aan ons niet voorbijging. Maar wat dit specifieke hekwerk betreft, mag ik me nu de grootste producent in Noord-Europa noemen.
V: Je produceert uitsluitend schapenhekken voor tuinen uit hout van tamme kastanjes. Waarom is dat?
A: Castanea sativa, de tamme kastanje, levert uitstekend timmerhout. Bovendien is het zeer geschikt voor palen die de grond in gaan. Qua kleur en structuur lijkt het op eikenhout. De hoge duurzaamheid dankt het aan het vele looizuur dat in het (kern)hout zit. De wilde of paardenkastanje bevat dit looizuur niet. De vezels daarvan zijn veel grover, wat het zeer gevoelig maakt voor vocht.
V: Uit welke landen is het kastanjehout dat je verwerkt afkomstig?
A: Aanvankelijk liet ik hout uit Engeland komen en later uit Frankrijk. Tegenwoordig haal ik het veel uit Italië. Daar is de kwaliteit van het hout mede dankzij de groeiomstandigheden heel goed. Er komen mooie rechte stammen vandaan. Nederlands kastanjehout is voor mij onbruikbaar. Bovendien tref je in Nederland, met uitzondering van de omgeving Nijmegen, geen grote aantallen bomen van deze soort aan.
V: Hoe laat je je hout naar Nederland komen? Daaraan zit toch een behoorlijke CO₂-voetafdruk?
A: O, dat valt mee! Veel hout uit Italië laat ik per spoor komen. Dat is dan geladen op trailers en wordt naar de havens van Rotterdam en Antwerpen gereden. Dat bespaart me veel transporten en het leidt tot minder emissie. Mede vanwege de efficiëntie laat ik zowel complete stammen en gepunte palen met diverse diameters aanvoeren als de gepunte houten latten voor de schapenhekken. Voor die laatste heb ik geïnvesteerd in een Italiaans bedrijf en daar een productielijn gestationeerd.


De te kloven gepunte palen liggen klaar voor verwerking.
De te kloven gepunte palen liggen klaar voor verwerking.
 

V: Hoe ziet zo’n productielijn voor speciale tuinhekken eruit?
A: In onze vestiging in Harderwijk hebben we drie productielijnen voor die typisch Engelse en Franse schapenhekken, die steeds populairder worden voor het gebruik in tuinen. De productie start met het kloven van de stammen, die al op lengte zijn. Al naargelang de diameter gaat dat in vier tot acht delen. Dit blijft handwerk en is specialistisch werk. Degene die de kloofmachine bedient, kan de stam namelijk enigszins sturen om de hekkenspijlen zo recht mogelijk te maken. Iets minder rechte stammen kunnen we dus toch gebruiken.


Palen verlaten deze kloofmachine als spijlen om in schapenhekken te worden verwerkt.
Palen verlaten deze kloofmachine als spijlen om in schapenhekken te worden verwerkt.
 

V: En wat gebeurt er vervolgens?
A: Een andere medewerker steekt de gekloofde delen, zeg maar de spijlen van het hek, in een machine, die ikzelf ontwikkeld heb. De spijlen komen terecht tussen twee dikke, parallel lopende gegalvaniseerde draden. Door deze draden te torderen, worden ze ingeklemd tussen het staaldraad. Een rol van dit product, zo’n tuinhek dus, is meestal ongeveer 10 meter lang en er zijn verschillende hoogtes mogelijk.


Een schapenhek voor een siertuin in wording
Een schapenhek voor een siertuin in wording
 

V: Heb je die tuinhekken op voorraad?
A: Voor hoveniers staan die rollen zogenoemde Engelse en Franse schapenhekken in voorraad op ons terrein. Als een afnemer behoorlijke lengtes nodig heeft, maken we daarvan een aparte opdracht aan in ons productieproces. Dat doen we voor de grote afnemers die ons product in de markt zetten. Dit invlechten van de spijlen van kastanjehout is semi-geautomatiseerd handwerk. Met een aantal specialisten op andere gebieden ben ik bezig dit te automatiseren.


Kastanjehouten schapenhekken op voorraad voor hoveniers
Kastanjehouten schapenhekken op voorraad voor hoveniers
 

V: Waarom ben je contentpartner geworden van NWST?
A: NWST, in dit geval vakblad De Hovenier, is een goed platform voor mijn bedrijf om in contact te komen met hoveniers. Velen kennen mijn business, maar anderen nog niet en die bereik ik waarschijnlijk ook niet via vakbeurzen. Veel eigenaar-hoveniers zijn namelijk dag en nacht in touw met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Adverteren doe ik betrekkelijk weinig en ik doe ook niet veel aan profilering op social media. Ik vind dat je daar te gemakkelijk kunt roepen dat je iets unieks hebt. Mijn motto is: maak het eerst maar eens waar, en zorg vervolgens dat afnemers tevreden over je zijn. Ik richt me niet op eenmalige verkoop en mond-tot-mondreclame is de beste die er is! Ik ben ingegaan op het voorstel om NWST-contentpartner te worden, mede vanwege de realistische en plezierige benadering door de accountmanager, die eerder een bezoek aan mijn bedrijf bracht.’
V: De slotvraag: je hebt ambities om je productproces te robotiseren. Vertel eens.
A: WTC Kastanjehout telt circa 30 medewerkers tijdens het hoogseizoen. Sinds kort staat er ook een industriële robot op de werkvloer. Die gaat een aantal werkzaamheden overnemen. We zijn hem volop aan het programmeren en uitproberen. In een later stadium kom ik graag terug op de producten die de machine maakt.


WTC Kastanjehout
Deze gespecialiseerde Harderwijkse onderneming groeide de afgelopen jaren uit tot de belangrijkste leverancier van kastanjehouten producten, zoals Frans en Engels kastanjehekwerk. Dit product staat ook bekend als schapenhekwerk, schapenhek en rasterhekwerk. Deze duurzame hekken zijn immens populair geworden voor het gebruik in landelijk tuinen. Ook levert de onderneming kastanjehouten palen, houten poorten, post and rail, planken en balken, schermen en andere houten (tuin)producten. Het duurzame en milieuvriendelijke kastanjehekwerk wordt geproduceerd op de werf in Harderwijk. Rechtstreekse afname van kastanjehout van de producent levert zeer scherpe tarieven op. Particulieren kunnen bij WTC Kastanjehout terecht, maar de onderneming levert voornamelijk aan groothandels, hoveniers, de overheid en ngo’s als SBB, Natuur en Milieu en het Gelders Landschap.

 


 

Achter de schermen bij WTC Kastanjehout

Hierbij een klein kijkje achter de schermen bij het laden van de vrachtwagens van WTC Kastanjehout. Wij rijden ‘s morgens rond 05.00 uur al weg om onze routes door heel Nederland te rijden.

 


 

Tuinvak

Deze maand op pagina 30 van de Tuinvak een leuk artikel over WTC Kastanjehout. Kijk voor meer informatie op www.tuinvak.nl

 


Familie Vos Waarland

Afgelopen week hebben wij een mooi project opgeleverd bij de familie Vos in Waarland. Een mooie combinatie van Kastanje Hekwerk met kastanje palen in een prachtige omgeving.
 

 

 


Tuinplezier

Afgelopen weekend waren wij te zien in het programma Tuinplezier. In samenwerking met Stokvis Content hebben wij een leuk project gemaakt met kastanje palen.
Wilt u de hele uitzending zien? Kijk dan even op https://stokviscontent.nl/producties/tuinplezier
 
 

Open Doors Ermelo

WTC Kastanjehout sponsort regelmatig goede doelen.
Dit keer hebben wij gekozen om Open Doors in Ermelo te helpen met kastanje en robinia palen en kastanje hekwerk.
 
Open Doors steunt Christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en Christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.
 
Zodra het project klaar is zullen wij foto’s plaatsen van het eindresultaat. Voor meer informatie over Open Doors kijk op www.opendoors.nl of bel met Peter Visser.


Buitenkans te Uddel

Momenteel zijn onze toppers hekwerk aan het plaatsen bij Paarden Pension Buitenkans in Uddel. Voor meer informatie over deze geweldige organisatie kijk op www.ppbuitenkans.nl

 

 

 

Aanbieding maand september

Aanbieding van de maand september: Gratis bevestigingsmateriaal en kastanje palen bij alle kastanje vlechtschermen/schuttingen!


WTC Almere

Op 11 september 2022 werd ter nagedachtenis aan 9/11 de Fire Stair Climb in de WTC-toren in Almere georganiseerd. Onze directeur en tevens brandweerman Willem Termaat (middenvoor) is de uitdaging aangegaan.
 
Het Recept
Het recept van de WTC trappenloop is bekend. Brandweermensen gingen op zondag 11 september de sportieve uitdaging aan om de 30 verdiepingen en 600 treden in brandweerpak en met het gebruik van ademlucht te bedwingen. Medewerkers van politie, ambulance en Defensie mochten ook in hun werktenue meedoen.
 
De Herdenking
Rond het middaguur staan burgermeester Ank Bijleveld en brandweercommandant John van der Zwan stil bij de gebeurtenissen van 9/11, maar ook bij brandweerlieden die -nationaal en internationaal- zijn omgekomen bij het uitoefenen van hun beroep. Tevens werd er een cheque overhandigd aan de stichting Bevrijd van PTSS.
 
Stichting Bevrijd van PTSS
Tijdens inzetten hebben hulpverleners regelmatig met ingrijpende gebeurtenissen te maken. Gebeurtenissen die soms grote gevolgen hebben en die ervoor zorgen dat leven verandert in ‘overleven’. Stichting Bevrijd van PTSS richt zich op het in contact brengen van uniformdragers met trainers, coaches en ervaringsdeskundigen die zich gespecialiseerd hebben in het helpen van veteranen en (oud-)geüniformeerden met een mentaal en/of fysiek trauma.
 
Voor meer informatie over de stichting kijk op https://www.bevrijdvanptss.nl/
 

 


Hout op maat

Wist u dat …….? Wij ook houten deuren op maat maken?
Hierbij een mooi voorbeeld van een project te Harderwijk.
 

 

Sponsoring De Koningshoeve

WTC Kastanjehout sponsort de zorgboerderij De Koningshoeve in Vriezenveen.
De Koningshoeve staat voor kwalitatief goede zorg en begeleiding. Binnen het team is het doel om de medewerker te begeleiden bij verschillende hulpvragen en te laten herstellen in de breedste zin van het woord. Aan de hand van verschillende methodieken en expertise wordt er samen gewerkt aan diverse begeleidingsvragen en handelingen in zijn of haar leven. De Koningshoeve werkt vanuit de Christelijke identiteit. Zij willen de medewerker leren dat hij of zij waardevol is en (opnieuw) tot bloei mag komen. Met passie voor mensen en een professionele kijk is de Koningshoeve een plek waar we denken in kansen en mogelijkheden. Voor meer informatie over dit mooie initiatief kijk op www.koningshoevezorg.nl

Tuinplezier

Vanochtend hebben wij in samenwerking met Stokvis Content de opnames voor TUINPLEZIER afgerond. Zodra de link naar dit programma beschikbaar is zullen wij deze posten. Voor meer informatie over Stokvis Content kijk op http://www.stokviscontent.nl

 


Scoutinglandgoed Zeewolde

Haardhout Harderwijk, onderdeel van WTC Kastanjehout, sponsort dit jaar Scoutinglandgoed Zeewolde met gratis haardhout voor alle vuurkorfen/kampvuurtjes. Een mooie samenwerking met Koos Brochard welke de Scouting een warm hart toedraagt.
 
Wenst u meer informatie over ons haardhout? Kijk dan even op http://www.haardhoutharderwijk.nl
Wilt u nou eens echt lekker eten in Harderwijk met een geweldig uitzicht op de haven van Harderwijk? Ga dan naar http://www.chezbrochard.nl
 
 
 
Ben jij een echte landscout? Altijd te vinden in het bos, rond het kampvuur of bij één van de toffe landactiviteiten?
Of ben jij liever op het water? Zeilen, kanoën en andere wateractiviteiten zijn jou niet onbekend. Een waterscout in hart en nieren!
Op het Scoutinglandgoed kan het beide! Met een mega landgoed waar tal van activiteiten kunnen plaatsvinden én de ligging aan het Nuldernauw is er voor zowel land- als waterscouts veel te beleven.  https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.scoutinglandgoed.nl%2F%3Ffbclid%3DIwAR2r_vJJdXE8BTjhaUlz0e8swhd9YRjO7XopyLof2Z3HRjYQ9QT1wLVlzP4&h=AT3SeJ4g-QdX2vRQvrt4KYfXvlgAvFFg8DIzYLBAdAkJJBIveKjviZ6yhH3KCLXTgQcJFQFYgl0aFFEKgdT0c9aVhjUHD2jM6H11aGaBDsjZGpjQNoQLDOqJx1aUUWDRuyVEpw
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Project Bosch en Duin

Gisteren hebben wij deze prachtige, ambachtelijke poorten geplaatst in Bosch en Duin. Een mooi stukje maatwerk van hardhout met een zeer hoge duurzaamheidsklasse. Het hangwerk is voorzien van een zwarte poedercoating.


Picknicktafels

Afgelopen week hebben wij een mooie picknicktafel in Putten afgeleverd. Dank voor de leuke foto André en veel plezier van deze mooie, duurzame tafel gemaakt van Eiken en Kastanjehout.


Tradities

Tradities zijn mooi en vandaag was het weer zover: nieuwe haring happen! Met dank aan onze chauffeur/visboer Leendert!
Wenst u meer informatie over zijn vis kijk dan even op Vishandel Bruinink
 


Kinderhospice Binnenveld

Vorig jaar hebben wij een prachtig project gerealiseerd bij Binnenveld Kinderhospice in Barneveld in samenwerking met Van Wijncoop Afrasteringen en Jan Bouw.
 
Wat een prachtige organisatie, welke complexe zorg biedt aan ernstig en ongeneeslijk zieke kinderen met een beperkte levensverwachting in een kleinschalige en huiselijke omgeving.
 
Toen zij onderlaatst de tuin gingen uitbreiden hebben wij wederom een donatie gedaan van gratis kastanje palen en hekwerk. Kijk gerust eens op www.kinderhospicebinnenveld.nl
 


Robinia hekwerk en palen

Vandaag ontvingen wij een mooie zending Robinia Palen. A-kwaliteit palen met een mooie rechtheid in de diameters 6/8 en 8/10. Ook maken wij Robinia hekwerk in de maten 100cm en 120cm hoog. Robinia hout kenmerkt zich door de hoge duurzaamheidsklasse nr. 1. (plus 15 jaar).  Voor meer informatie kijk bij bij producten op deze website.


3e chauffeur on the road

Onze topper Niels is vandaag geslaagd voor zijn groot rijbewijs en code 95, van harte gefeliciteerd Niels. Chauffeur nr. 3 van WTC Kastanjehout kan onderweg naar tevreden klanten!
Met dank aan Rijschool Roordink
 
 

Mooi stukje vakmanschap

Onze eiken veldhekken maken wij op ambachtelijke wijze met pen-en-gatverbindingen. Deze 14 poorten is een mooi stukje traditioneel handwerk met een lange levensduur. Uiteraard worden de poorten inclusief poortpalen en hang- en sluitwerk geleverd. Ook verkrijgbaar in hardhout!


Kwaliteit kent geen tijd!

15 jaar geleden hebben wij deze hardhouten poorten geleverd in Bilthoven. Wat ziet er het nog prachtig uit!
Wist u dat wij al onze poorten op ambachtelijke wijze maken? Een mooi stukje maatwerk! Heeft u ook interesse in een gratis en vrijblijvende offerte? Bel dan even naar 0341-355995 (optie 1).

 


Nieuwe schutting nodig?

Op zoek naar een nieuwe schutting? Denk eens aan kastanjehout!
Prachtige, handgemaakte schermen met een lange levensduur.
Kastanjehout hoeft u niet te behandelen!
 
 

Boomhutbeleving.nl

WTC Kastanjehout beveelt van harte bij u aan: Boomhutbeleving! Prachtige, handgemaakte boomhutten en boomhutbedden waar wij het kastanjehout voor leveren. Kijk eens op www.boomhutbeleving.nl voor meer inspiratie. Wat een vakmanschap van MItchel Scheepers, complimenten!
 

 


Pas op voor imitatie: Het prijsverschil tussen kastanjehout en hazelaar nader verklaard

Het originele Engelse en Franse schapenhek is gemaakt van kastanjehout. De laatste tijd wordt het schapenhek echter ook aangeboden in andere houtsoorten, zoals bijvoorbeeld Hazelaar. Uit de tekst is dat niet altijd herkenbaar op sommige websites, echter de verschillen zijn groot.

Kastanjehout heeft een levensduur van 15-25 jaar en Hazelaar gaat ongeveer 5 jaar mee. Het Hazelaar hekwerk wordt vaak goedkoper aangeboden dan het kastanje hekwerk, maar het gaat dus beduidend korter mee.

Op het oog herken je het verschil in hekwerk niet direct. Kastanje hekwerk herken je vaak aan bruine vlekjes op het gegalvaniseerde draad. Dat lijkt op roest, maar is een reactie van het looizuur. Juist dit looizuur zorgt voor de lange levensduur. Ook kun je Hazelaar herkennen door het in water te leggen, het zal dan blijven drijven.  Een nauwkeurigere test is door het hout nat te maken en er dan ijzervijlsel op te strooien. Bij Hazelaar geeft dit geen verkleuring, maar bij kastanje zult u zwarte strepen gaan zien. Deze reactie komt wederom door het aanwezige looizuur in kastanjehout. Wilt u het makkelijk zelf testen, dan hebben wij een testkit/testmogelijkheid ter beschikking. 

Bij twijfel staan wij u graag te woord en kijken we met u mee of u ook echt appels met appels vergelijkt of dat een “slimme handelaar” peren voor appels verkoopt.

Links naar media:

https://www.tuinvak.nl/nieuws/11514/pas-op-voor-imitatie?fbclid=IwAR0cx6c3nXZk__u-exQWShEQ0PTZldSliXXJRDfwIsxXdDCZy-uUXagT4cQ

https://www.vakbladdehovenier.nl/article/39394/houtbranche-waarschuwt-voor-imitatie-schapenhekken


Groene Sector Hardenberg

WTC Kastanjehout en Tiger Palenrammer nodigen u van harte uit onze stand te bezoeken op de vakbeurs De Groene Sector op 8/9/10 maart in de Evenementenhal te Hardenberg. Vraag vandaag nog gratis toegangskaarten aan via http://www.groenesector.nl

Openingstijden 8/9/10 maart: 1300-2100 uur!

 


Vrachtwagens herkenbaar gemaakt

Afgelopen week zijn onze vrachtwagens voorzien van een mooie bestickering, gelijk aan onze grote oplegger. Textline ReclameCentrum hartelijk dank, jullie zijn toppers!


TV Opnames voor de Kerstpromo van SBS 6

Enkele weken geleden is er een leuke Kerstpromo van SBS6 opgenomen bij ons in het bedrijf. Wat een geweldige samenwerking met Filmakers Harderwijk en de lieve mensen en sterren van SBS6. De link is: https://www.youtube.com/watch?v=5mc2M2QgseQ

Voor meer informatie over de sterren van Filmakers of het opnemen van een bedrijfspromo kijk op https://www.filmakers.nl/

Het filmpje staat online: https://www.destentor.nl/video/productie/loods-in-harderwijk-middelpnt-van-kerstopnames-met-bn-ers-268508?fbclid=IwAR2q-xTf3VOL7saWrC8OzUAoaAGMUKQIEvcGy-U8a76gKBQlSnONjaZhDlY


Project te Uddel

Zoals beloofd hierbij de foto van het eindresultaat van ons project op de kalverfarm te Uddel. Bedankt voor de foto Marjolein!


Ambachtelijke, handgemaakte houten poorten

Wist u dat…..? Wij onze eiken veldhekken nog traditioneel met de hand maken? Een mooi stukje maatwerk met pen- en gatverbindingen. Uiteraard leveren wij al onze poorten compleet met poortpalen en hang- en sluitwerk.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Het haardhout seizoen is weer begonnen!

Het haardhoutseizoen is weer begonnen en uit voorraad kunnen we leveren 2RM Pallets Eiken, Essen en Haagbeuken. Ook hebben we bigbags met deze houtsoorten. Deze maand: gratis aanmaakblokjes en houtjes! Kijk voor al onze aanbiedingen op www.haardhoutharderwijk.nl of bel naar 0341-355995. Uw ovendroge haardhout aan huis geleverd!

 


Het Kleine Paradijs Easterein

Vandaag kregen wij deze foto binnen van Het Kleine Paradijs uit Easterein. Wat een leuke toepassing van onze Italiaanse Kastanje palen. Voor meer informatie over prachtige locatie voor overnachtingen, meetings, workshops kijk op www.hetkleineparadijs.nl


Kastanje balken

Vandaag ontvingen wij deze leuke foto’s van onze kastanje balken, welke zijn gebruikt onder deze veranda in Lelystad. Bedankt Piet!
 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Ochtenstond….

Ochtendstond goud in de mond!
Het woordenboek zegt: De ochtendstond/morgenstond heeft goud in de mond (=door vroeg te beginnen kan men meer werk verrichten). Dit gaat zeker op voor onze chauffeur Leendert, die vanochtend vroeg al de zon in Zeeland zag opkomen! Wat een topper!
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Sale bij WTC Kastanjehout!!! Kijk voor meer informatie op https://www.wtckastanjehout.nl/product-categorie/sale/


Dubbele versterking op de weg

Vandaag is de eerste dag dat we met dubbele vrachtwagens rijden!
Wat een leuk en uniek moment, want zo kunnen we onze gewaardeerde klanten nog sneller bedienen. Binnenkort nog even de vrachtwagen voorzien van onze naam en logo, zodat we onderweg goed herkenbaar zijn!


Project Ermelo

Afgelopen week een mooi project opgeleverd in Ermelo. Een combinatie van kastanje hekwerk, kastanje palen en kastanje looppoorten.


Luxery houten poorten Putten

Op de valreep voor de vakantie een prachtige Luxery Hardhouten Poort opgeleverd in Putten. De poort is handgemaakt met traditionele pen-en-gatverbindingen en is een mooi stukje maatwerk. De poort is geplaatst door Beert en Gerry van Wijncoop van Van Wijncoop Afrasteringen, een prachtig bedrijf wat veel ervaring heeft met plaatsen en afspraken nakomt!
 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Nieuw in ons assortiment: Robinia hekwerk en palen

Scherp geprijsde A-kwaliteit artikelen! Voor meer informatie klik bij producten op Robinia Hekwerk en/of Robinia Palen.
 

Kinderhospice Barneveld

Ook wanneer een kind ernstig ziek is, gaat het leven ‘gewoon’ door…. Kinderhospice Binnenveld is een huis, net als thuis, voor ernstig zieke kinderen. Een huis waar zieke kinderen korte óf langere tijd kunnen verblijven, waardoor ouders en het gezin even rustig op adem kunnen komen, terwijl de zorg voor hun kind in professionele handen is.
 
Vanochtend hebben wij een prachtig project opgeleverd bij het Kinderhospice Binnenveld in Barneveld. WTC Kastanjehout heeft de kastanje palen en het kastanje hekwerk gedoneerd. Beert en Gerry van Wijncoop van Van Wijncoop Afrasteringen hebben het geheel kosteloos geplaatst en Jan Bouw van Allround Hekwerken uit Putten heeft de prachtige poorten en het Post and Rail geschonken. Wat een geweldige samenwerking met deze fijne collega’s, bedankt!!!!!!
Wenst u meer informatie over bovenstaande?
Van Wijncoop Afrasteringen: www.afrastering.nl
Allround Putten www.allroundafwerking.nl of 06-51033591
WTC Kastanjehout www.wtckastanjehout.nl
 

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Aanbieding: kastanje vlechtschermen
 
Zolang de voorraad strekt: Kastanje Vlechtschermen 180×180 van € 210.00 voor € 169.95. Voor meer informatie zie Producten/Sale op deze website.
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Kastanje vlechtschermen met 1/4 latten
 
Op verzoek van de familie Pouwels hebben wij de kastanje vlechtschermen met 1/4 latten gemaakt. Een mooi stukje maatwerk met een prachtig resultaat. Bedankt voor de foto’s!
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
 
Luxe poorten in Kootwijkerbroek
 
Vorige week hebben we een prachtige hardhouten Lake Ullswater Poort opgeleverd in Kootwijkerbroek. Een mooi stukje maatwerk!
De bestaande poortpalen waren nog in goede staat en hebben we laten staan. Het hang- en sluitwerk is op verzoek zwart gecoat.
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
 
Kastanje vlechtschermen
 
Aanbieding van de maand augustus: gratis bevestigingsmateriaal bij alle handgemaakte, kastanje vlechtschermen/schuttingen!
 

 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
 
Boutique Park Soof Rhenen
 
In samenwerking met Versteeg Hoveniers hebben wij prachtige kastanje vlechtschermen en kastanje hekwerk geplaatst bij Boutique Park Soof in Rhenen. Voor meer informatie over dit prachtige vakantiepark midden op de Utrechtse Heuvelrug kijk op www.vakantieparksoof.nl
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Fam. Roest Scherpenzeel
Op dit moment zijn we 13 prachtige hardhouten toegangspoorten aan het plaatsen bij Häst Trainings- en Handelsstal te Scherpenzeel. De huidige poortpalen hebben we laten staan, want die kunnen nog prima een aantal jaren mee. Steef bedankt voor deze mooie order!
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
De Klepperstee Ouddorp
 
Warm aanbevolen door WTC Kastanjehout: Vakantieark De Klepperstee te Ouddorp, alwaar u onze duurzame houtproducten aantreft. Prachtige vakantiehuisjes en kamperen aan zee! Er is zelfs een natuurlijke vijver om te zwemmen! Voor meer informatie kijk op www.klepperstee.nl
 
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Bijzonder overnachten
 
Warm aanbevolen door WTC Kastanjehout: Voel je thuis bij Het Kleine Paradijs in Easterein. Bijzonder overnachten van 2 tot 22 personen. Een geweldige locatie in de prachtige natuur waar u onze producten van kastanjehout zult aantreffen. Kijk voor meer informatie op www.hetkleineparadijs.nl
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
 
Van Klompenburg Hekwerken en Beveiligingen Elburg
 
Deze leuke foto’s ontvingen wij van Martijn van Firma Van Klompenburg Hekwerken en Beveiligingen. Wat een mooi resultaat van ons Franse, kastanje hekwerk, kastanje palen en rustieke looppoortje. Bedankt Martijn! Voor meer informatie over sier- en schuifpoorten, smeedwerk en beveiligingen kijk op www.vanklompenburghekwerken.nl 
 
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
 
Nieuwe kantoormedewerker Dave
 
WTC Kastanjehout verwelkomt Dave Granneman als nieuwe kantoormedewerker. Naast Annemarie, Damy, Nienke en Willem zal hij u van dienst zijn.
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
 
 
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
 
Handgemaakte kastanje vlechtschermen
 
In de werkplaats wordt door de dame en heren kei hard gewerkt om alle kastanje vlechtschermen te maken.
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
 
Annemarie uit Heeze
 
Deze fantastische foto’s ontvingen wij vanochtend van mevrouw Hagen uit Heeze. Wat een mooi resultaat van onze kastanje palen en hekwerk. Annemarie hartelijk dank hiervoor!
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Anke uit Vreeland
 
Deze leuke foto ontvingen wij van Anke uit Vreeland. Wat een leuk resultaat van onze handgemaakte kastanje vlechtschermen met halfronde kastanje palen en een rustieke looppoort.
De kastanje palen zijn in de grond gezet met behulp van de Tiger Palenrammer, welke ook te huur is. Voor meer informatie kijk op http://www.tiger-palenrammer.nl
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
 
Je vervelen in de pauze….
 
Zoek de verschillen….
Onze schermenmakers verveelde zich evenin de pauze en hebben van de roerstaafjes een vlechtscherm gemaakt. Wij konden hier wel hartelijk om lachen.
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Help de Horeca!
 
WTC Kastanjehout helpt de horeca! Voor alle bestellingen vanuit Hotel, Restaurant of Cafe rekenen wij geen bezorgkosten!
 
 
 
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Brasserie de SmaeckkamerBeverwijk
 
WTC Kastanjehout steunt de horeca in deze moeilijke tijd door middel van gratis bezorging op route! Deze leuke foto kregen we van Brasserie Grand Cafe De Smaeckkamer, bedankt Anne en Rosalie. We hopen voor jullie en andere ondernemers dat de terrassen snel weer open kunnen!
*met uitzondering van de Waddeneilanden
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
De opnames van de nieuwe videoclip van Thomas Berge
 
Vorig weekend was Thomas Berge samen met De Filmakers te gast bij WTC Kastanjehout voor de opnames van de nieuwe singel “Nooit had ik door”. Wat een geweldige ervaring!
Binnenkort zullen we de link van de nieuwe video delen! Kijk voor meer informatie op https://thomasbergemusic.nl/
 
 
 
 
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Nieuw in ons assortiment: balken kastanjehout
 
Nieuw in deze webshop: balken van kastanjehout. A-kwaliteit uit Italie.
 
 
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Nieuwe vlechtmachine
 
WTC Kastanjehout bouwt hard aan een extra vlechtmachine om de capaciteit van de rollen kastanje hekwerk te vergroten. Complimenten mannen voor dit stukje vakwerk!
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Roompot Beach Resort Bad Nieuwvliet-Bad
 
Vandaag ontvingen wij deze prachtige foto’s van Rene vanaf het Roompot Park Bad Nieuwvliet.
Dank voor de leuke foto’s! Voor meer informatie over dit prachtige Beachresort kijk op http://www.beachresortnieuwvlietbad.nl
 
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Ecomare Texel
 
WTC Kastanjehout is de trotse leverancier van de kastanje vlechtschermen bij Ecomare Texel. Kijk voor meer informatie op http://www.ecomare.nl
Deze maand hebben wij een speciale aanbieding: 10% extra korting op alle kastanje vlechtschermen/schuttingen! 
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Telstar Beachclub Ermelo
 
Hoe leuk is het als je bij de plaatselijke Beachclub Italiaanse Kastanje Palen mag leveren! Het resultaat is erg mooi! Voor meer informatie kijk op www.telstarbeach.nl
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
SPK palen
 
Op verzoek kunnen wij SPK-palen leveren (Naaldhout). Voor meer info stuur een email of bel even.
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Voorjaarsvakantie…. een dagje met papa mee!
 
De volgende generatie vrachtwagenchauffeurs worden door papa klaargestoomd!
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Einde weekend
 
Het is maandagmorgen en het weekend is weer voorbij. Hard aan de slag en gelijk aanvangen met 2 vrachten A-kwaliteit kastanje palen lossen uit Italie!
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Somewhere over the rainbow
 
Somewhere over the rainbow
Bluebirds fly
And the dreams that you dream of
Dreams really do come true
 
Deze mooie foto wilde wij u niet onthouden. Een prachtige regenboog boven onze houtwerf.
Prettige dag allemaal.
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Nieuwe hulp op kantoor
 
Per 1 februari aanstaande verwelkomen we Nienke op het kantoor van WTC Kastanjehout en Tiger Palenrammer. Wees welkom Nienke voor wat extra ondersteuning.
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Het leukste uitje van Nederland
 
WTC Kastanjehout is de trotse leverancier van kastanjehout bij Hans & Grietje in Zeewolde. Graag feliciteren wij hen met de titel Het Populairste Uitje van Nederland. Pannenkoekenrestaurant Hans & Grietje in Zeewolde is verkozen tot het populairste uitje van Nederland door website http://www.dagjeweg.nl  Voor meer informatie over dit geweldige uitje na de lockdown kijk op http://www.hansengrietjezeewolde.nl
 
 
 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Warm de winter door

Voor ons geen brug te ver!

Onze chauffeur Leendert levert het ovendroge (dus direct te stoken) haardhout op de gewenste plaats met zijn kooiaap. Voor meer informatie en al onze aanbiedingen kijk op http://www.haardhoutharderwijk.nl of bel naar 0341-355995 (optie 1). Deze maand gratis aanmaakartikelen t.w.v. € 12.95 kado!

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Muurtje bouwen van kastanje palen

Deze leuke foto ontvingen wij va Lida Hartgerink uit Nijmegen. Wat een prachtig resultaat van onze kastanje palen uit Italie in de diameter 10/12 met punt. Bedankt Lida!

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Update Corona-maatregelen

De persconferentie van maandag 14 december heeft een behoorlijke impact op onze samenleving. Ook wij hebben de maatregelen met betrekking tot bestellingen afhalen aangescherpt, namelijk:

  • -u kunt uitsluitend per telefoon, mail of webshop bij ons bestellen, de webshop heeft onze voorkeur;
  • -helaas kunnen wij u niet ontvangen op onze houtwerf zonder bestelbevestiging of zonder afspraak;
  • -u krijgt van ons bericht wanneer uw bestelling af te halen is (met een tijdvak), dit kan uitsluitend op afspraak;
  • -u kunt zich melden bij het afhaalloket aan de voorzijde van ons kantoor en draagt een mondkapje (ons gehele pand is gesloten);
  • -wij geven aan waar u zelf de bestelling kunt inladen, wij voorkomen zoveel mogelijk klantcontact;
  • -wij vragen u dringend 1,5 meter afstand te houden.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Kerstvakantie

WTC Kastanjehout is gesloten van 19 december t/m 2 januari. Uw bestellingen worden na 4 januari uitgeleverd! Wij wensen u allen fijne feestdagen toe!

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Steun de horeca!

WTC Kastanjehout steunt Bistro/Restaurant The Novice in Vierhouten in deze moeilijke tijd voor de horeca. Op deze manier kunnen wij onze medewerkers voorzien van een blijk van waardering voor hun werk en The Novice een hart onder de riem steken in de strijd tegen het welbekende virus. Wij bevelen deze overheerlijke chocoladeletters van harte bij u aan! Deze handgespoten chocoladeletters zijn verkrijgbaar in de smaken melk, puurt of wit en in alle letters van het alfabet, eventueel voorzien van uw bedrijfslogo! Meer informatie is te vinden op http://www.thenovice.nl of via telnr. 0577-411662!

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Zo trots als een pauw!

Weer een mooie foto van onze trotse chauffeur Leendert!

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Van oud naar nieuw

Met trots kunnen we u hierbij de foto van onze nieuwe truck laten zien. Wat een positieve verandering en wat een mooie zeilen! Toch zijn we enorm blij dat ons “oude trouwe vrachtwagentje” het al die jaren zo goed heeft gedaan. Graag willen we onze chauffeur Leendert veel veilige kilometers toewensen en hem heel hartelijk bedanken voor al zijn goede werk. Leendert je bent een topper!

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Wildlands Emmen

WTC kastanjehout heeft prachtige A-kwaliteit kastanje palen geleverd voor de renovatie van De Woestijn in Wildlands Emmen. Dit park is de moeite waard om te bezoeken. Voor meer informatie kijk op http://www.wildlands.nl

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Houten maatwerk poorten

Onlangs hebben we prachtige Eiken maatwerk poorten opgeleverd in Beemte Broekland. Wat een mooi resultaat in combinatie met een elektrische aandrijving! Een offerte of maat is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Mail ons voor meer informatie of bel naar 0341-355995!

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Kastanjehout in Apeldoorn

Onlangs een mooi project in Apeldoorn opgeleverd bij fam. Schoonen. Een combinatie van kastanje palen, kastanje hekwerk en een rustieke loopport.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Leibomen

Vandaag kregen we deze leuke foto binnen van Suzanne Zandvliet. Wat een mooie toepassing van onze kastanje palen om de leibomen stevigheid te geven.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Mini Camping en Theeschenkerij Het Oegenbos Teuge

Onlangs hebben wij aan Mini Camping en Theeschenkerij Oegenbos te Teuge Post and Rail geleverd in de ronde uitvoering. Een mooi 2-ligger systeem van A-kwaliteit kastanjehout! Het eindresultaat is erg mooi! Voor meer informatie over de minicamping en theeschenkerij kijk op http:/www.oegenbos.nl

Een heerlijke plek om even tot rust te komen!

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Kettingzaagslijpmachine

Wat een leuk artikel over onze kettingzaagslijpmachine in nummer 5 van Tuin en Park Techniek, het vakblad over techniek in de groensector!! Te vinden op pagina 22/23/24. Voor meer informatie kijk even op de website http://www.kettingzaagslijpmachine.nl

Ridderstee Ouddorp

WTC Kastanjehout is trots Eikenhout te mogen leveren aan Ridderstee Ouddorp Duin! Een zeer luxe vakantiepark op de grens van Zeeland en Zuid-Holland omringd door natuur en strand. Boek vandaag nog uw verblijf via http://www.ridderstee.nl en ontvang 20% korting op uw verblijf in december.

 

Herhaling Corona/Covid-maatregelen

Wij volgen het advies van het RIVM. 

Dit houdt in dat wij extra maatregelen hebben getroffen i.z. Hygiëne en afstand houden.

Wij ontvangen u dan ook graag alleen nog op afspraak op onze houtwerf om bestellingen af te halen. Het “showroom” bekijken is niet mogelijk. Eventueel sturen wij graag afbeeldingen per mail of whats-app.

De volgende werkwijze is van toepassing bij afhalen:

Per mail, webshop of telefoon plaatst u uw bestelling welke wij aan u zullen bevestigen per mail. De betaling mag u per bankoverschrijving naar ons doen zodat wij zo min mogelijk kans op besmetting d.m.v. een pin automaat hebben voor ons en onze klanten. 

Bij het afhalen kunt u zich melden bij het loket aan kantoor alwaar wij u kunnen aanwijzen waar uw order klaar ligt. Welke u daarna kunt inladen. Helaas is het voor ons dus niet mogelijk om u, zoals gewoonlijk, te helpen met inladen. 

Hoewel wij heel goed begrijpen dat u dolgraag met onze materialen in uw tuin aan de slag wilt gaan, doen wij een beroep op uw gezond verstand om bij klachten als hoesten, keelpijn, koorts, verkoudheid etc. NIET NAAR ONZE WERF TE KOMEN. Alstublieft denk ook aan onze medewerkers die met alle maatregelen hier druk aan het werk zijn om uw producten te maken en klaar te zetten. Het zou erg vervelend zijn als zij door  besmetting van iemand, die de adviezen van het RIVM naast zich neerlegt, ziek thuis komen te zitten terwijl ze juist voor u aan het werk zijn.

Van ons kunt u verwachten dat wij de adviezen opvolgen en dus extra handen wassen, ruim afstand bewaren, desinfect in de kantine hebben en gebruiken, de deurklinken, toiletten, koffieautomaat enz. extra vaak schoonmaken.

We bij het afleveren van te voren vragen waar u het wilt hebben en het daar plaatsen zonder dat u erbij hoeft te zijn. De pakbonnen laten we niet meer aftekenen en gaan er, in goed vertrouwen, van uit dat u hiermee akkoord gaat. Mocht er onverhoopt toch een opmerking van uw zijde zijn, wilt u dit dan per omgaande aan ons kenbaar maken na afleveren?

Ons kastanjehout komt met name uit Italië en Frankrijk. Met de maatregelen die in die landen zijn genomen is het zo dat de aanvoer van materialen minder soepel verloopt dan normaal het geval zou zijn. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Ook voor onze leveranciers vinden wij dat gezondheid belangrijker is dan de palen die wij in Nederland nodig hebben en respecteren die keuzes gemaakt om verdere verspreiding te voorkomen.

Het beantwoorden van de telefoon en de email en het uitleveren van uw bestelling kan ietsje langer duren dan u van ons gewend bent. Mailen is het makkelijkste via info@wtckastanjehout.nl 

Wij wensen u alle gezondheid toe en hopen op uw begrip en medewerking in deze.

Namens WTCKastanjehout, Willem Termaat

Amersfoort

Complimenten aan Beert en Gerry van Wijncoop en alle medewerkers van Van Wijncoop Afrasteringen voor deze mooie en strakke plaatsing van onze kastanje palen en kastanje hekwerken. Een geweldig team van mensen die gemaakte afspraken nakomen!

 

Eiken balken

Vandaag voor een gewaardeerde klant uit Zeeland begonnen met het diamantkoppen van Eiken Balken. Het resultaat is geweldig! Vraag naar onze mogelijkheden!

Tornado Wire

Wist u dat….? Wij wederverkoper zijn van Tornado Wire http://www.tornadowire.com

Een kwalitatief zeer hoogwaardig aas! Hierbij enkele foto’s van afgeronde projecten in combinatie met kastanje palen! Vraag naar onze montage mogelijkheden.

 

WTC kastanjehout nu nog makkelijker te vinden

Aangekomen aan de Zandlaan was het soms best even zoeken om ons te vinden. Vanaf heden gaat dat een stuk makkelijker!

Moons Tuinen Leiderdorp

Afgelopen week hebben we een prachtig project opgeleverd bij Dilys Moons Tuinen in Leiderdorp. Een mooie combinatie van ambachtelijk gemaakte kastanje vlechtschermen/schuttingen met een halfronde kastanje paal als deklat er op. De deur is ook handgemaakt en is een combinatie van Eiken en Kastanjehout. Bedankt voor de leuke foto’s.

 

Almere Jungle Dierenpark

WTC Kastanjehout is leverancier van kastanje palen en hekwerk van Almere Jungle Dierenpark https://www.almerejungle.nl. Wij verloten 10 entreekaarten voor dit mooie park. Zie onze Facebook pagina voor meer informatie https://www.facebook.com/WTC-Kastanjehout-606372262818526

De winnaars zijn: Richard Ydo, André Granneman, Peter Stoel, Evelien Stegeman en Van Wijncoop Afrasteringen. Uw kaarten komen eraan!

 

Vroeg op pad

Wist u dat….?  Onze chauffeur Leendert elke dag om ongeveer 5 uur vertrekt uit Harderwijk om zijn routes te rijden? Hierbij een prachtig plaatje van de opkomende zon.

Fam. Groenewold Lexmond

Vorige week hebben wij een prachtig project mogen verzorgen voor de familie Groenewold uit Lexmond. Een combinatie van kastanje vlechtschermen/schuttingen met kastanje palen.

Angelbeeck

Wtc Kastanjehout is de trotse leverancier van Farmhouse B&B Angelbeeck in Afferden. Een prachtige B&B gelegen in de mooie natuur waar u heerlijk kunt ontspannen. U kunt er heerlijk wandelen (Pieterpad is vlakbij), fietsen en uw paard mag zelfs mee! Ook zakelijk gezien een uitstekend adres voor een veragdering, overleg of een meerdaagse bedrijfsbijeenkomst.

Voor meer informatie kijk op http://www.angelbeeck.nl

Kindcentrum Putten

Hierbij enkele foto’s van het project opgeleverd bij Kindcentrum Putten. Een mooie combinatie van Kastanje Hekwerk, palen en maatwerk Kastanje Looppoorten. Voor meer informatie kijk op http://www.kindcentrumputten.nl

   

Nieuw in ons assortiment: Picknicktafels

Nieuw in ons assortiment: handgemaakte picknicktafels van duurzaam hout! Kijk in deze webshop voor meer informatie. Maatwerk is daarnaast ook mogelijk!

Eerlijk duurt het langst

Wist u dat……?

De term “Schapenhek” niet altijd betekent dat u schapenhek van kastanjehout koopt? Sommige aanbieders zijn daar niet altijd even duidelijk en/of transparant over en leveren dan bijvoorbeeld hekwerk van het houtsoort Hazelaar.

Hazelaar heeft een beduidend kortere levensduur dan kastanjehout. Het verschil in duurzaamheid is enorm groot.

Onder het mom “Eerlijkheid duurt het langst” zijn wij met een groot aantal gerenommeerde leveranciers van kastanjehout een campagne gestart om u als klant goed te informeren over de verschillen qua houtsoorten/producten. Deze verschillen zijn namelijk voor u als consument niet altijd op het eerste oog te herkennen. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

 

23 augustus 2020 – einde zomervakantie 2020

Per vandaag zijn we weer volop in productie. De afgelopen 3 weken zijn we deels gesloten geweest in verband met het verharden van ons terrein. Hierbij enkele foto’s van het resultaat.

  

——————————————————————————————————————–

Joost te Ede

Vandaag een mooi project opgeleverd bij Joost in Ede van Kastanje Vlechtschermen/Schuttingen, een klassieke Kastanje/Eiken poort en A-kwaliteit Kastanje Palen.

  

——————————————————————————————————————–

Familie Bruinink Harderwijk

Vandaag ontvingen wij deze foto’s van de familie Bruinink uit Harderwijk. Wat een leuk resultaat van Kastanje Hekwerk en A-kwaliteit Kastanje Palen uit Italië.

 

——————————————————————————————————————–

Kastanje hekwerk en palen

Vandaag ontvingen wij deze mooie foto van Piet Oldewarris. Een mooi resultaat van ons Kastanje Hekwerk en Kastanje palen.

——————————————————————————————————————–

(13-5-20) Update met betrekking tot onze voorraden en levertijden:

Met man en macht hebben we afgelopen periode er aan gewerkt om onze voorraad werk op peil te krijgen en dat is gelukt!!!!!

Vanuit voorraad kunnen wij dan ook weer (bijna) alle palen leveren en onze hekwerk productie draait weer met de normale levertijden het mooiste kastanje hekwerk. Zowel het Engels hekwerk als wel het Frans hekwerk (ook wel rasterhekwerk genoemd). 

Voor onze chauffeurs zijn het nog heel drukke tijden met volle vrachten dus de planning daarvan kan nog iets langer dan normaal duren. Ophalen is uiteraard altijd mogelijk, maar wel even op afspraak.

namens WTC Kastanjehout,

Willem Termaat

——————————————————————————————————————–

(28-4-20) Update met betrekking tot onze voorraden en levertijden:

Zeer verheugd zijn wij met de melding dat onze voorraden weer volop aangevuld worden en de mannen in onze hekwerk productie splijten en vlechten volop. Naar verwachting zullen wij eind deze week weer op voorraadsterkte zijn.

Een grote hoeveelheid orders hebben wij mogen ontvangen van jullie, waarvoor veel dank. Met extra medewerkers en extra ingehuurd transport doen wij ons best alles zo spoedig mogelijk uit te leveren.

Dank voor jullie begrip en vertrouwen,

Groet,

namens team WTC Kastanjehout

Willem Termaat

——————————————————————————————————————–

Beste (toekomstige) klant, heel blij zijn wij met uw interesse in onze kastanjehouten producten. Door het corona-virus is de aanvoer van de grondstoffen uit Italië en Frankrijk helaas voor alle leveranciers in Nederland minder soepel dan normaal gesproken, ook wij ontkomen hier niet aan.  Hierdoor is er een langere levertijd dan normaal gesproken, zeker in combinatie met de enorm toegenomen vraag naar onze duurzame kastanjehouten producten. 

Heel graag maken en leveren wij uw order zo spoedig mogelijk uit. Echter houd rekening met een minimale levertijd van 3 weken vanaf het moment van bestellen. 

Wij mailen of bellen u meteen zodra wij een exacte leverdatum voor u kunnen aangeven. Wilt u eerder weten wat de leverweek zal zijn dan vragen wij u een mail te sturen naar planning@wtckastanjehout.nl (bellen is minder snel omdat u dan een van de chauffeurs aan de lijn krijgt die op dat moment onderweg zal zijn).

Materialen afhalen en/of bekijken kan bij ons, op afspraak,  op de houtwerf waarbij de maatregelen wegens het corona-virus in acht gehouden zullen worden door ons (zie onderstaande blog).

——————————————————————————————————————–

Blog Corona-virus

Maatregelen Corona-virus

Wij volgen het advies van het RIVM. 

Dit houdt in dat wij extra maatregelen hebben getroffen i.z. Hygiëne en afstand houden.

Wij ontvangen u dan ook graag alleen nog op afspraak op onze houtwerf om bestellingen af te halen. Het “showroom” bekijken is niet mogelijk. Eventueel sturen wij graag afbeeldingen per mail of whats-app.

De volgende werkwijze is van toepassing bij afhalen:

Per mail, webshop of telefoon plaatst u uw bestelling welke wij aan u zullen bevestigen per mail. De betaling mag u per bankoverschrijving naar ons doen zodat wij zo min mogelijk kans op besmetting d.m.v. een pin automaat hebben voor ons en onze klanten. 

Bij het afhalen kunt u zich melden bij het loket aan kantoor alwaar wij u kunnen aanwijzen waar uw order klaar ligt. Welke u daarna kunt inladen. Helaas is het voor ons dus niet mogelijk om u, zoals gewoonlijk, te helpen met inladen. 

Hoewel wij heel goed begrijpen dat u dolgraag met onze materialen in uw tuin aan de slag wilt gaan, doen wij een beroep op uw gezond verstand om bij klachten als hoesten, keelpijn, koorts, verkoudheid etc. NIET NAAR ONZE WERF TE KOMEN. Alstublieft denk ook aan onze medewerkers die met alle maatregelen hier druk aan het werk zijn om uw producten te maken en klaar te zetten. Het zou erg vervelend zijn als zij door  besmetting van iemand, die de adviezen van het RIVM naast zich neerlegt, ziek thuis komen te zitten terwijl ze juist voor u aan het werk zijn.

Van ons kunt u verwachten dat wij de adviezen opvolgen en dus extra handen wassen, ruim afstand bewaren, desinfect in de kantine hebben en gebruiken, de deurklinken, toiletten, koffieautomaat enz. extra vaak schoonmaken.

We bij het afleveren van te voren vragen waar u het wilt hebben en het daar plaatsen zonder dat u erbij hoeft te zijn. De pakbonnen laten we niet meer aftekenen en gaan er, in goed vertrouwen, van uit dat u hiermee akkoord gaat. Mocht er onverhoopt toch een opmerking van uw zijde zijn, wilt u dit dan per omgaande aan ons kenbaar maken na afleveren?

Ons kastanjehout komt met name uit Italië en Frankrijk. Met de maatregelen die in die landen zijn genomen is het zo dat de aanvoer van materialen minder soepel verloopt dan normaal het geval zou zijn. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Ook voor onze leveranciers vinden wij dat gezondheid belangrijker is dan de palen die wij in Nederland nodig hebben en respecteren die keuzes gemaakt om verdere verspreiding te voorkomen.

Het beantwoorden van de telefoon en de email en het uitleveren van uw bestelling kan ietsje langer duren dan u van ons gewend bent. Mailen is het makkelijkste via info@wtckastanjehout.nl 

Wij wensen u alle gezondheid toe en hopen op uw begrip en medewerking in deze.

Namens WTC Kastanjehout

Willem Termaat

————————————————————————————————————–

Samenwerking met Van Ham Tenten & Podia

In deze Corona-tijden is het mooi als bedrijven elkaar kunnen helpen. Wij hebben Van Ham Tenten & Podia, welke het nu iets rustiger hebben, ingehuurd om ons transport te verzorgen. Wat een mooie samenwerking om de klanten sneller te kunnen leveren. Daarnaast blijft onze eigen topper Leendert uiteraard ook rijden! Een fijne vent met een hart voor de zaak!

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, wolk en buiten

——————————————————————————————————————–

Frans hekwerk van kastanjehout

Vandaag ontvingen wij deze foto van onze zeer tevreden klant Holger. In zijn omgeving hoort hij veel positieve reacties op het Franse hekwerk gemaakt van kastanjehout, hier zijn wij erg blij mee! 

——————————————————————————————————————–

Ronde Post & Rail gemaakt van kastanjehout

Vandaag ontvingen wij deze foto van het ronde Post & Rail gemaakt van kastanjehout van onze tevreden klant Jerry. Hartelijk dank voor deze leuke foto. Wat een mooi resultaat van een stukje maatwerk, want naast het 2-ligger en 3-ligger systeem kunnen we ook Post & Rail/Paarden afrastering op maat maken.

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, boom, huis, wolk, plant en buiten

——————————————————————————————————————–

Hilmer & Marieanne van Camping Midden Drenthe  

Warm aanbevolen door WTC Kastanjehout: het artikel Passie voor Recreatie in de Recreatief Totaal nr 2, 2020 van Hilmer en Marieanne. Wat leuk dat onze gewaardeerde klant Camping Midden Drenthe zo leuk in het nieuws komt. Voor meer informatie kijk op www.campingmiddendrenthe.nl

 

——————————————————————————————————————–

Kastanje vlechtschermen

Vandaag ontvingen we deze foto van onze kastanje vlechtschermen. Rogier bedankt, het resultaat is erg mooi geworden!

——————————————————————————————————————–

De ochtendstond heeft goud in de mond

De ochtendstond heeft goud in de mond! Wikipedia zegt: door vroeg te beginnen kan men meer werk verrichten. Dit gaat zeker op voor onze chauffeur Leendert! Wat een prachtig plaatje van het laden van kastanje hekwerk, palen en poorten in de vrachtwagen

——————————————————————————————————————–

NL Doet 13 en 14 maart 2020

WTC Kastanjehout sponsort ook dit jaar weer NL Doet op 13 en 14 maart 2020! Heeft u een mooi project wat hiervoor in aanmerking komt? Mail ons dan voor aanstaande donderdag.

 

——————————————————————————————————————–

Artikel Recreatief Totaal – Magazine voor trends & Innovatie in leisure

Frans en Engels Kastanje hekwerk komt uit Harderwijk

WTC Kastanjehout produceert sinds 2014 Frans en Engels Kastanje Hekwerk op haar houtwerf in Harderwijk. Als eerste producent van het schapenhekwerk in Nederland hebben wij een eigen productielijn ontwerpen en gebouwd, bestaande uit een kloof-, punt- en vlechtmachine. Als eerste pionier vertrokken wij naar Italië om kastanje palen in te kopen voor ons hekwerk.  In Italië groeit A+ kwaliteit kastanjehout, duurzaam en kaarsrecht hout. De kastanje bomen worden net boven de grond gekapt en groeien na 10 tot 15 jaar weer aan.

De kastanje palen zijn met en zonder PEFC keurmerk leverbaar. Daarnaast bestaat ons assortiment o.a. uit Kastanje Vlechtschermen, Post & Rail, Tornado gaas en Handgemaakte Poorten.

Een eigen productielijn levert u als klant veel voordelen op, zoals kortere levertijden en scherpe prijzen van onze producten. Eigen transport betekent snelle levering aan huis/bedrijf, de komende 3 maanden zonder bezorgkosten*

*vraag naar de actievoorwaarden

——————————————————————————————————————–

Voorjaarsvakantie

Jong geleerd is oud gedaan. Onze chauffeur Leendert heeft geen voorjaarsvakantie, maar zijn tweeling wel en wat doe je dan op een regenachtige dag? Bijrijder worden natuurlijk. Bedankt mannen voor het wegbrengen van alle houtjes vandaag!

met speciale dank aan Walhalla voor de Fristi!

——————————————————————————————————————–

Het is bijna lente!

De zon schijnt en soms lijkt het al wel lente. Een mooie tijd om weer eens te beginnen in de tuin en rondom het huis.

Ons team heeft deze week een mooi project in Garderen. Het plaatsen van Kastanje hekwerk, kastanje palen en rustieke looppoorten. In Soest zijn we begonnen met het plaatsen van hardhouten maatwerkpoorten.

——————————————————————————————————————–

Nieuw: de automatische slijpmachine voor kettingen

Automatisch de scherpste:

– Volledig automatisch
– Automatische herkenning rechter-linker tand
– Stopt automatisch als ketting scherp is
– Alle voorkomende slijphoeken

Voor meer informatie klik hierop 

flyer ketting

——————————————————————————————————————–

Start De Groene Sector Hardenberg, 14/15/16 januari 2020!

We zijn er klaar voor!!! Bezoek ons op stand 328 tijdens De Groene Sector te Hardenberg. Goodie bag ligt voor u klaar!

——————————————————————————————————————–

A+ Kastanje palen uit Italië, zonder meerprijs!

Kastanje palen zijn gemaakt van 100% natuurlijk kastanjehout. De kastanje palen die WTC Kastanjehout levert, worden geproduceerd vanuit de bossen in Italië. Rechte A+ kwaliteit palen met een lange levensduur, duurzaam geproduceerd. We verkopen uitsluitend kwaliteitsproducten waar we achter kunnen staan en vragen voor deze A+ palen GEEN MEERPRIJS!

Als pionier van het kastanjehout zijn wij één van de eerste leveranciers uit Nederland welke kastanjehout uit Italië heeft geïmporteerd.

——————————————————————————————————————–

De Groene Sector Beurs Hardenberg

Warm aanbevolen op de Groene Sector Hardenberg: Woensdag 15 januari 2020 – 1400 tot 1445 uur de lezing “Alle schoollpleinen groen, waar hebben we het eigenlijk over?” door onze klant Marjan Deurloo van Juffie in ‘t Groen.

Voor meer informatie over De Groene Sector kijk op https://www.groenesector.nl/programma

——————————————————————————————————————–

Vlechtschermen Zeist

Afgelopen week een prachtig project bij familie Verwijnen in Zeist opgeleverd met onze Vlechtschermen van Kastanjehout in combinatie met A-kwaliteit Kastanje Palen uit Italie. Wegens succes verlengen wij onze actie van 10% extra korting op deze schuttingen.

 

——————————————————————————————————————–

Transport

Deze foto’s kregen we vanmorgen om 06.30 uur van onze chauffeur Leendert. Wat is hij blij met zijn nieuwe trailer en kooiaap. Ook de eerste klanten van vandaag waren blij met deze geweldige manier van lossen.

Beste Leendert, we wensen je veel veilige kilometers toe!

Wij werken met 5 vaste bezorgroutes/dagen per week, dus we zijn altijd bij u in de buurt!

——————————————————————————————————————–

De Groene Sector Hardenberg 14, 15 en 16 januari 2020

Wees welkom op De Groene Sector in Hardenberg op dinsdag, woensdag en donderdag op stand 320!

——————————————————————————————————————–

Openingstijden Feestdagen

Wij zijn gesloten vanaf vrijdag 20 december tot maandag 6 januari. Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen toe en een gelukkig 2020.

 

——————————————————————————————————————–

Project te Afferden

Afgelopen week hebben we een prachtig project in Afferden opgeleverd. Een mooie combinatie van een Eiken, handgemaakt Veldhek, kastanje looppoorten, A-kwaliteit kastanje palen en Tornado gaas.

——————————————————————————————————————–

Nieuw in ons assortiment: Vlechtdeur Kastanje

Vanaf heden verkrijgbaar: de Vlechtdeur Kastanje in de hoogte 150cm en 180cm. De breedte is 90 of 100 cm. naar keuze, maar maatwerk is uiteraard ook mogelijk op verzoek. Het frame is gemaakt van Eikenhout en het vlechtwerk bestaat uit Kastanje Latten.

Kijk in onze webshop voor alle maten en prijzen!  

——————————————————————————————————————–

Nieuw in ons assortiment: Kastanje poort Post & Rail

Deze robuuste poorten zijn stevig afgewerkt en passen perfect bij het ronde Post & Rail. Ideaal als afscheiding van uw erf of voor uw dierenweide. In deze webshop vindt u meer informatie over prijzen en afmetingen.

——————————————————————————————————————–

Nieuw in onze webshop: SALE

Veel artikelen met extra korting, zoals kastanje hekwerk, kastanje palen en poorten. Te vinden bij het menu producten!

 

——————————————————————————————————————–

Pretpark Walibi  – UNTAMED

WTC Kastanjehout heeft in samenwerking met Anno 2000 de kastanje schapenhekken geleverd bij de nieuwe attractie UNTAMED in Walibi.

Voor meer informatie over dit mooie pretpark, kijk op http://www.walibi.nl

——————————————————————————————————————-

Dierenweide Harderwijk

WTC Kastanjehout sponsort De Dierenweide Harderwijk met kastanjehouten palen.

Voor meer informatie over dit mooie initiatief in onze gemeente kijk op www.dierenweideharderwijk.nl
Bezoekadres: Hoefbladmeen 1b, 3844 VL Harderwijk

——————————————————————————————————————-

Anti Parkeerpalen Gemeente Harderwijk

WTC Kastanjehout is de trotse leverancier van de anti parkeerpalen in onze eigen gemeente Harderwijk!

Wij onderschreven de tekst van de gemeente Harderwijk en danken hen voor de mooie order:
Ondernemerschap is een belangrijke motor voor de economie. Het zorgt voor werkgelegenheid, innovatie en productiviteitsgroei. Daarom stimuleren we ondernemerschap en creëren we een gunstig klimaat voor het ontstaan, aantrekken en groeien van ondernemingen. Meer informatie treft u aan op http://www.harderwijk.nl

——————————————————————————————————————-

Fietsenstalling gemeente West Maas en Waal

Vorige week een prachtige fietsenstalling bij de gemeente West Maas en Waal opgeleverd. Bedankt voor de leuke foto’s Henk, het eindresultaat is prachtig geworden met het ronde Post & Rail.

——————————————————————————————————————-

Nieuw in ons assortiment – Post and Rail rond

Vanaf heden is ons Post and Rail ook in een ronde versie leverbaar voor het 2- en 3-ligger systeem. Al onze artikelen zijn in de webshop te vinden en worden altijd van vers hout voor u gemaakt. Ter illustratie treft u hieronder enkele foto’s aan.

——————————————————————————————————————-

De opnames van Eigen Huis en Tuin

Vandaag zijn de opnames begonnen van Eigen Huis en Tuin in Almere. Binnenkort is onze Palenrammer, de Tiger Multi in actie te zien in combinatie met kastanje palen van deze website.
Uiteraard volgt er na de uitzending een link naar het item! De website van Eigen Huis en Tuin is te bereiken via http://www.eigenhuisentuin.nl

Voor meer informatie over onze Tiger Palenrammer bel naar 0341-355995 of kijk op http://www.tiger-palenrammer.nl

——————————————————————————————————————-

Creatief met kastanjehout

Vandaag mochten wij deze mooie foto van Saskia Aalbrecht ontvangen. Hartelijk dank daarvoor en wat een leuk resultaat van onze kastanje houten palen in combinatie met het Franse hekwerk.

Wij kunnen kastanje palen leveren tot 7 meter lang en tot 30 cm. dik.  Kastanje hekwerk maken wij van 60 cm. tot 200 cm. in de latafstanden 2/3, 4/5 en 8/10.

——————————————————————————————————————-

Mooi Project te Ermelo

Gisteren een mooi project in Ermelo opgeleverd. Een combinatie van Frans hekwerk van kastanjehout, klassieke looppoorten (eiken frame met kastanje latten) en kastanje palen. Super snel gezet met behulp van de originele Tiger Palenrammer.

——————————————————————————————————————-

Groene Sector Hardenberg – 15, 16 en 17 januari 2019

Noteer vast in uw agenda: Tiger Palenrammer is aanwezig op de Groene Sector te Hardenberg op 15, 16 en 17 januari 2019.

Graag tot ziens op de Groene Sector. We zijn te vinden op stand 320, net als vorig jaar.

——————————————————————————————————————-

Vlechtschuttingen van kastanjehout

Vandaag ontvingen wij deze prachtige foto van een tevreden klant. Ruben het resultaat is prachtig geworden, mooie combi van kastanje palen en vlechtschermen van kastanjehout.

——————————————————————————————————————-

Hardhouten poorten met 50-70% korting

Gisteren een prachtige houten poort uit onze showroomcollectie opgeleverd in Ermelo.

Wenst u ook zo’n mooie erfafscheiding met kortingen van 50-70%? Bel dan naar 0341-355995

——————————————————————————————————————-

Twee mooie projecten opgeleverd

Afgelopen week 2 mooie projecten opgeleverd. Een Luxery Poort in Apeldoorn en een Klaphek in Wijk aan Zee.

Heeft u ook interesse in een mooie poort van Eiken of Hardhout? Kijk dan vandaag nog voor al onze aanbiedingen op deze site of bel naar 0341-355995

——————————————————————————————————————-

Biopin verf, olie en lak

Vandaag ontvingen wij deze foto van een tevreden klant van de Biopin bootolie en bootlak. Wat een prachtig resultaat Ronald Engelbracht!

Voor meer informatie over alle producten van Biopin (zoals bijv. ontgrijzer, impregneerolie en overige lakken) verwijzen wij u graag naar de webshop van deze site.

——————————————————————————————————————-

Open (Buren)Dag 2018

Wij willen alle bezoekers van de open dag/burendag van afgelopen zaterdag heel hartelijk bedanken voor de geweldige opkomst en positieve reacties.

Ook bedanken wij het team van de Wijkvereniging De Wittenhagen voor de geweldige samenwerking op deze mooie dag. Onze dank gaat uit naar het college van B&W van de gemeente Harderwijk, Torino Ijssalon in Ermelo, Party Verhuur Ermelo en het Bello Treintje uit Voorthuizen.

Heeft u de open dag gemist en wilt u toch eens graag een rondleiding? Neem dan even contact op met ons via 0341-355995 of info@wtckastanjehout.nl

Handels- en transportbedrijf Heimensen B.V.
Treasure Building B.V.

——————————————————————————————————————-

Kerkebosch Zeist

Prachtig project in 6 fases opgeleverd bij Kerkebosch Zeist. Een mooie combinatie van klassieke, kastanjehouten looppoorten, Frans kastanjehouten hekwerk, palen, gaasschermen en Post & Rail.

——————————————————————————————————————-

Streekmuseum Noordwijk

Vandaag ontvingen wij deze mooie foto van het Streekmuseum Veldzicht in Noordwijk.
Gemaakt met onze kastanje houten palen van 7 meter lang van ongeveer 25 cm. dik.

Wenst u meer informatie over het Streekmuseum kijk op www.streekmuseumveldzicht.nl

——————————————————————————————————————-

Nieuw lid van de Tiger familie: de Tiger Multi

De Tiger Palenrammer heeft een nieuw lid van de familie: De Tiger Multi. De kop is 130 mm. en de Multi is uitermate geschikt voor het plaatsen vierkante palen en damwand. Voor meer informatie mail naar info@tiger-palenrammer.nl of bel naar 0341-355995 (optie 3)

——————————————————————————————————————-

PEFC Certificaat

Vandaag ontvangen wij ons verlengde IEB-PEFC Certificaat van Ingenieursbureau Evan Buytendijk B.V.

Voor meer informatie over PEFC producten neem contact met ons op via info@treasurebuilding.nl of bel naar 0341-355995

——————————————————————————————————————-

Rent a Tiger

Primeur: vanaf heden kunt u ook een Tiger Palenrammer bij ons huren!

Een groot deel van onze dealers biedt deze service reeds aan.
Daarnaast verhuren wij de Tiger vanuit ons hoofdkantoor daar waar geen dealer aanwezig is. In samenwerking met DHL hebben wij een haal- en brengservice in Nederland en België. Uiteraard kunt u ook al onze accessoires huren zoals de koffer, adapters, verlengers e.d.

Voor meer informatie bel naar 0341-355995 of stuur een email aan info@tiger-palenrammer.nl

 

——————————————————————————————————————-

Landleven nr. 5

Lees het artikel over de Tiger Palenrammer en het Bamboe Hekwerk in Landleven nummer 5.

Wist u dat een demonstratie van de Tiger Palenrammer geheel gratis en vrijblijvend is op UW locatie?

Voor meer informatie bel 0341-355995 of email naar info@tiger-palenrammer.nl

 

——————————————————————————————————————-

Eigen Huis en Tuin

De Tiger Palenrammer en ons kastanjehout is op zaterdag 19 mei en zondag 20 te zien bij Eigen Huis en Tuin op RTL4.

Een nieuw item van onze artikelen is te zien in de uitzending van 2 en 9 juni!

Hierbij enkele mooie foto’s van het eindresultaat!

——————————————————————————————————————-

Robs Grote Tuinverbouwing

De Tiger Palenrammer is op zaterdag 12 mei om 17:05 uur te zien bij Robs Grote Tuinverbouwing, SBS6. De herhaling is op zondag 13 mei om 10:05 uur, eveneens op SBS. In dit programma is eveneens ons nieuwe Bamboe Hekwerk te zien. Voor meer informatie over al onze producten bel naar 0341-355995 (optie 3) of kijk even op de website van Tiger-Palenrammer.nl

——————————————————————————————————————-

Bamboe hekwerk

Vanaf heden exclusief verkrijgbaar bij WTC Kastanjehout: hekwerk van Bamboe. Wij starten met de productie van de hoogtes 100 en 120 cm. en in de latafstanden 4/5 (smal) en 8/10 (breed). Voor meer informatie bel naar 0341-355995 of email naar info@wtckastanjehout.nl

Zie ook onze webshop!

Bamboe Hekwerk

——————————————————————————————————————-

Februari 2018

Prachtig boerenhek opgeleverd bij de familie Nugteren in Kootwijkerbroek.

Mooi project opgeleverd bij Stal de Punt in Amersfoort. Kastanje hekwerk met kastanje looppoorten in een natuurlijk landschap.

Prachtig project gerealiseerd in Beemte Broekland met Eiken Poorten en Kastanje Hekwerk.

——————————————————————————————————————-

Januari 2018

Afgelopen week hebben wij prachtige hardhouten poorten geleverd in Soest. Deze worden binnenkort voorzien van een elektronisch slot. Een mooi project voor 2 buren!

Wilt u ook zo’n mooie, maatwerk tuinafscheiding?
Kijk dan vandaag nog op www.wtckastanjehout.nl of bel naar 0341-355995

——————————————————————————————————————-

Groene Sector Hardenberg 2018 

We zijn er klaar voor, bezoek op ons stand 320 in hal 3 en vraag naar onze beursaanbieding!

——————————————————————————————————————-

Groene Sector Hardenberg 2018

De Tiger Palenrammer is aanwezig op De Groene Sector in Hardenberg op 9, 10 en 11 januari. Voor meer informatie kijk op www.tiger-palenrammer en https://booking.evenementenhal.nl/nl/de-groene-sector-vakbeurs-2018/hardenberg

Tot ziens op stand 320!

——————————————————————————————————————-

December 2017

Afgelopen week hebben wij prachtige hardhouten poorten geleverd in Soest. Deze worden binnenkort voorzien van een elektronisch slot. Een mooi project voor 2 buren!

——————————————————————————————————————-

Oktober 2017

Prachtig Boerenhek geplaatst bij manage De Heidehoek te Eemnes. De poort is van Eiken gemaakt en heeft een goede duurzaamheid. Naast onze standaard artikelen zijn wij ook gespecialiseerd in maatwerk.

Prachtige houten poort opgeleverd bij familie Bartels in Arnhem. Mooi in combinatie met ons Frans hekwerk van kastanjehout en kastanjehouten palen.

——————————————————————————————————————-

September 2017

Prachtig project opgeleverd in Beemte Broekland. Dit is een combinatie van Kastanje hekwerk, kastanje palen en looppoorten van kastanjehout.

——————————————————————————————————————-

Juli 2017

We hebben een prachtig project opgeleverd met een groot Infrabedrijf in Almere aan de Nobellaan.

Prachtige kastanje vlechtschuttingen geleverd bij familie Bijvoet in Almere. Bedankt Bas voor de leuke foto’s!

Wij zijn de goedkoopste van Nederland met deze kastanje vlechtschermen in A-kwaliteit. Handgemaakt uiteraard.

Prachtig project in gemeente Kilder opgeleverd met een combinatie van Frans Hekwerk, kastanje palen, rustieke en klassieke looppoorten.

——————————————————————————————————————-

Juni 2017

Prachtige Boerenhekken, Post & Rail/Paardenafrastering en Kastanjehouten hekwerk opgeleverd in Amerongen. Bedankt Berry voor het plaatsen en de mooie foto’s.

——————————————————————————————————————-

Mei 2017

Engels en Frans hekwerk van kastanjehout ook heel geschikt is als afrastering voor uw moestuin? Op deze foto treft u een leuk voorbeeld daarvan aan.

Mooie houten poorten opgeleverd in Vinkenbuurt.

——————————————————————————————————————-

April 2017

Prachtige houten poorten opgeleverd bij de familie De Graaff in Lelystad. Hartelijk dank voor het toezenden van de mooie foto.

——————————————————————————————————————-

April 2017

Maatwerk wilgentenenschuttingen opgeleverd bij Maasdam Vastgoed in samenwerking met Martijn van Dijk. De toepassing van onze kastanje palen is erg mooi. Bedankt Martijn voor dit prachtige resultaat!

——————————————————————————————————————-

Maart 2017

Geweldig project opgeleverd in samenwerking met Berry de Zwaan bij de familie Rozendaal te Oud Ootmarsum. Dank voor de leuke foto’s.

——————————————————————————————————————-

Februari 2017

Prachtig project opgeleverd in Amsterdam bij de familie Mulder. Dank voor deze leuke foto.

Wenst u ook zo’n mooie schutting van kastanjehout? Wij kunnen de schermen maken in 160 en 180 breed tegen de scherpste prijzen van Nederland.

——————————————————————————————————————-

Januari 2017

Prachtig project opgeleverd te Ede. Mooi Frans hekwerk van kastanjehout in combinatie met Eiken Veldhekken en Kastanje looppoorten. Bedankt voor deze mooie foto’s.

We hebben gisteren deze mooie foto ontvangen van Juffie in ‘t Groen te Harderwijk. Wat een leuke toepassing van onze kastanjehouten palen.