WTC Kastanjehout

Blog

Blog WTC Kastanjehout

Hardhouten poorten met 50-70% korting

Gisteren een prachtige houten poort uit onze showroomcollectie opgeleverd in Ermelo.

Wenst u ook zo’n mooie erfafscheiding met kortingen van 50-70%? Kijk dan vandaag nog op www.wtckastanjehout.nl of bel naar 0341-355995

Twee mooie projecten opgeleverd

Afgelopen week 2 mooie projecten opgeleverd. Een Luxery Poort in Apeldoorn en een Klaphek in Wijk aan Zee.

Heeft u ook interesse in een mooie poort van Eiken of Hardhout? Kijk dan vandaag nog voor al onze aanbiedingen op deze site of bel naar 0341-355995

Biopin verf, olie en lak

Vandaag ontvingen wij deze foto van een tevreden klant van de Biopin bootolie en bootlak. Wat een prachtig resultaat Ronald Engelbracht!

Voor meer informatie over alle producten van Biopin (zoals bijv. ontgrijzer, impregneerolie en overige lakken) verwijzen wij u graag naar de webshop van deze site.

Open (Buren)Dag 2018

Wij willen alle bezoekers van de open dag/burendag van afgelopen zaterdag heel hartelijk bedanken voor de geweldige opkomst en positieve reacties.

Ook bedanken wij het team van de Wijkvereniging De Wittenhagen voor de geweldige samenwerking op deze mooie dag. Onze dank gaat uit naar het college van B&W van de gemeente Harderwijk, Torino Ijssalon in Ermelo, Party Verhuur Ermelo en het Bello Treintje uit Voorthuizen.

Heeft u de open dag gemist en wilt u toch eens graag een rondleiding? Neem dan even contact op met ons via 0341-355995 of info@wtckastanjehout.nl

Handels- en transportbedrijf Heimensen B.V.
Treasure Building B.V.

Kerkebosch Zeist

Prachtig project in 6 fases opgeleverd bij Kerkebosch Zeist. Een mooie combinatie van klassieke, kastanjehouten looppoorten, Frans kastanjehouten hekwerk, palen, gaasschermen en Post & Rail.

Streekmuseum Noordwijk

Vandaag ontvingen wij deze mooie foto van het Streekmuseum Veldzicht in Noordwijk.
Gemaakt met onze kastanje houten palen van 7 meter lang van ongeveer 25 cm. dik.

Wenst u meer informatie over het Streekmuseum kijk op www.streekmuseumveldzicht.nl

Vakantie

Wij zijn gesloten van maandag 30 juli tot en met maandag 20 augustus 2018. Online zijn we 24 uur per dag bereikbaar via deze website. Prettige vakantie allen!

Nieuw lid van de Tiger familie: de Tiger Multi

De Tiger Palenrammer heeft een nieuw lid van de familie: De Tiger Multi. De kop is 130 mm. en de Multi is uitermate geschikt voor het plaatsen vierkante palen en damwand. Voor meer informatie mail naar info@tiger-palenrammer.nl of bel naar 0341-355995 (optie 3)

PEFC Certificaat

Vandaag ontvangen wij ons verlengde IEB-PEFC Certificaat van Ingenieursbureau Evan Buytendijk B.V.

Voor meer informatie over PEFC producten neem contact met ons op via info@treasurebuilding.nl of bel naar 0341-355995

Rent a Tiger

Primeur: vanaf heden kunt u ook een Tiger Palenrammer bij ons huren!

Een groot deel van onze dealers biedt deze service reeds aan.
Daarnaast verhuren wij de Tiger vanuit ons hoofdkantoor daar waar geen dealer aanwezig is. In samenwerking met DHL hebben wij een haal- en brengservice in Nederland en België. Uiteraard kunt u ook al onze accessoires huren zoals de koffer, adapters, verlengers e.d.

Voor meer informatie bel naar 0341-355995 of stuur een email aan info@tiger-palenrammer.nl

Landleven nr. 5

Lees het artikel over de Tiger Palenrammer en het Bamboe Hekwerk in Landleven nummer 5.

Wist u dat een demonstratie van de Tiger Palenrammer geheel gratis en vrijblijvend is op UW locatie?

Voor meer informatie bel 0341-355995 of email naar info@tiger-palenrammer.nl

Eigen Huis en Tuin

De Tiger Palenrammer en ons kastanjehout is op zaterdag 19 mei en zondag 20 te zien bij Eigen Huis en Tuin op RTL4.

Een nieuw item van onze artikelen is te zien in de uitzending van 2 en 9 juni!

Hierbij enkele mooie foto’s van het eindresultaat!

Robs Grote Tuinverbouwing

De Tiger Palenrammer is op zaterdag 12 mei om 17:05 uur te zien bij Robs Grote Tuinverbouwing, SBS6. De herhaling is op zondag 13 mei om 10:05 uur, eveneens op SBS. In dit programma is eveneens ons nieuwe Bamboe Hekwerk te zien. Voor meer informatie over al onze producten bel naar 0341-355995 (optie 3) of kijk even op de website van Tiger-Palenrammer.nl

Bamboe hekwerk

Vanaf heden exclusief verkrijgbaar bij WTC Kastanjehout: hekwerk van Bamboe. Wij starten met de productie van de hoogtes 100 en 120 cm. en in de latafstanden 4/5 (smal) en 8/10 (breed). Voor meer informatie bel naar 0341-355995 of email naar info@wtckastanjehout.nl

Zie ook onze webshop!

Bamboe Hekwerk

Februari 2018

Prachtig boerenhek opgeleverd bij de familie Nugteren in Kootwijkerbroek.

Mooi project opgeleverd bij Stal de Punt in Amersfoort. Kastanje hekwerk met kastanje looppoorten in een natuurlijk landschap.

Prachtig project gerealiseerd in Beemte Broekland met Eiken Poorten en Kastanje Hekwerk.

Januari 2018

Afgelopen week hebben wij prachtige hardhouten poorten geleverd in Soest. Deze worden binnenkort voorzien van een elektronisch slot. Een mooi project voor 2 buren!

Wilt u ook zo’n mooie, maatwerk tuinafscheiding?
Kijk dan vandaag nog op www.wtckastanjehout.nl of bel naar 0341-355995

Groene Sector Hardenberg 2018 

We zijn er klaar voor, bezoek op ons stand 320 in hal 3 en vraag naar onze beursaanbieding!

Groene Sector Hardenberg 2018

De Tiger Palenrammer is aanwezig op De Groene Sector in Hardenberg op 9, 10 en 11 januari. Voor meer informatie kijk op www.tiger-palenrammer en https://booking.evenementenhal.nl/nl/de-groene-sector-vakbeurs-2018/hardenberg

Tot ziens op stand 320!

December 2017

Afgelopen week hebben wij prachtige hardhouten poorten geleverd in Soest. Deze worden binnenkort voorzien van een elektronisch slot. Een mooi project voor 2 buren!

Oktober 2017

Prachtig Boerenhek geplaatst bij manage De Heidehoek te Eemnes. De poort is van Eiken gemaakt en heeft een goede duurzaamheid. Naast onze standaard artikelen zijn wij ook gespecialiseerd in maatwerk.

Prachtige houten poort opgeleverd bij familie Bartels in Arnhem. Mooi in combinatie met ons Frans hekwerk van kastanjehout en kastanjehouten palen.

September 2017

Prachtig project opgeleverd in Beemte Broekland. Dit is een combinatie van Kastanje hekwerk, kastanje palen en looppoorten van kastanjehout.

Juli 2017

We hebben een prachtig project opgeleverd met een groot Infrabedrijf in Almere aan de Nobellaan.

Prachtige kastanje vlechtschuttingen geleverd bij familie Bijvoet in Almere. Bedankt Bas voor de leuke foto’s!

Wij zijn de goedkoopste van Nederland met deze kastanje vlechtschermen in A-kwaliteit. Handgemaakt uiteraard.

Prachtig project in gemeente Kilder opgeleverd met een combinatie van Frans Hekwerk, kastanje palen, rustieke en klassieke looppoorten.

 

Juni 2017

Prachtige Boerenhekken, Post & Rail/Paardenafrastering en Kastanjehouten hekwerk opgeleverd in Amerongen. Bedankt Berry voor het plaatsen en de mooie foto’s.

Mei 2017

Engels en Frans hekwerk van kastanjehout ook heel geschikt is als afrastering voor uw moestuin? Op deze foto treft u een leuk voorbeeld daarvan aan.

Mooie houten poorten opgeleverd in Vinkenbuurt.

April 2017

Prachtige houten poorten opgeleverd bij de familie De Graaff in Lelystad. Hartelijk dank voor het toezenden van de mooie foto.

April 2017

Maatwerk wilgentenenschuttingen opgeleverd bij Maasdam Vastgoed in samenwerking met Martijn van Dijk. De toepassing van onze kastanje palen is erg mooi. Bedankt Martijn voor dit prachtige resultaat!

Maart 2017

Geweldig project opgeleverd in samenwerking met Berry de Zwaan bij de familie Rozendaal te Oud Ootmarsum. Dank voor de leuke foto’s.

Februari 2017

Prachtig project opgeleverd in Amsterdam bij de familie Mulder. Dank voor deze leuke foto.

Wenst u ook zo’n mooie schutting van kastanjehout? Wij kunnen de schermen maken in 160 en 180 breed tegen de scherpste prijzen van Nederland.

Januari 2017

Prachtig project opgeleverd te Ede. Mooi Frans hekwerk van kastanjehout in combinatie met Eiken Veldhekken en Kastanje looppoorten. Bedankt voor deze mooie foto’s.

We hebben gisteren deze mooie foto ontvangen van Juffie in ’t Groen te Harderwijk. Wat een leuke toepassing van onze kastanjehouten palen.